Αντρικό λευκό πουκάμισο: η επιτομή της κομψότητας!

Το λευκό πουκάμισο θα λέγαμε ότι αποτελεί την κορωνίδα του αντρικού ντυσίματος.

Είναι το ρούχο που θα φορεθεί τόσο σκέτο όσο και με ένα κοστούμι, που θα φορεθεί όλες μα όλες τις εποχές του χρόνου. Είναι το ρούχο που δεν επιτρέπεται να είναι τσαλακωμένο, φθαρμένο, να έχει κιτρινίλες κάτω από τις μασχάλες, πρέπει να είναι άψογο!

Επιτρέπεται το ελαφρώς τσαλακωμένο μόνο στα πουκάμισα που θα τα φορέσεις στην παραλία ή το ύφασμα τους το επιτρέπει, όπως τα λινά.

Το λευκό πουκάμισο φοριέται όλες τις ώρες,

απλά τα πιο επίσημα έχουν πιο όμορφους γιακάδες και πιο προσεγμένα μανίκια. Σαφέστατα και καλύτερα υφάσματα.

Συνδυάζεται με τα πάντα, κυριολεκτικά, με βερμούδα, με denim παντελόνι, με υφασμάτινο και είναι η πιο έξυπνη λύση όταν δεν ξέρεις το να φορέσεις.

Δεν δικαιολογείται λοιπόν ένας άντρας να μην έχει τρία λευκά πουκάμισα, που το λευκό τους να μην είναι ξεθωριασμένο αλλά να λάμπει, να είναι καλά σιδερωμένα και έτοιμα να ανταποκριθούν σε κάθε περίσταση.

Τώρα στις εκπτώσεις λοιπόν, σας δίνεται η κατάλληλη ευκαιρία, να επενδύσετε σε καλά λευκά πουκάμισα, που θα τα φορέσετε, θα τα ευχαριστηθείτε και κυρίως θα απολαύσετε την χρηστικότητα τους όλες τις ώρες.

Κοντομάνικο Πουκάμισο (19,90 €) [Περισσότερα]Πουκάμισο Polo Ralph Lauren (69,00 €) [Περισσότερα]Ανδρικό Πουκάμισο Scotch & Soda Λευκό (50,90 €) [Περισσότερα]Πουκάμισο Polo Ralph Lauren (59,40 €) [Περισσότερα]Λευκό Ανδρικό Πουκάμισο (79,20 €) [Περισσότερα]Λευκό Λινό Ανδρικό Πουκάμισο (79,20 €) [Περισσότερα]Ανδρικό Πουκάμισο Ralph Lauren Λευκό (76,30 €) [Περισσότερα]Ανδρικό Πουκάμισο Ralph Lauren Λευκό (90,30 €) [Περισσότερα]Ανδρικό Πουκάμισο Pako Lorente (14,50 €) [Περισσότερα]Ανδρικό Πουκάμισο Guy Laroche (29,50 €) [Περισσότερα]Πουκάμισο Polo Ralph Lauren (69,30 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα