Αντρικό πουκάμισο: Πως θα διαλέξω το σωστό μέγεθος;

Το αντρικό πουκάμισο αποτελεί ένα από τα κυρίαρχα ρούχα στη ντουλάπα ενός άντρα αλλά και στην εμφάνιση του. Έτσι, πρέπει το μέγεθος να είναι το απόλυτα σωστό, ώστε να κολακεύει τη σιλουέτα του και να αναδεικνύει το τελικό αποτέλεσμα. Τι πρέπει λοιπόν να προσέχει ένας άντρας ώστε το πουκάμισο του να εφαρμόζει σωστά στο σώμα του;

Αρχικά να έχει σωστή εφαρμογή στο λαιμό, όταν κλείνει. Πόσες φορές έχουμε δει ή πολύ στενά στο λαιμό πουκάμισα

ή πολύ φαρδιά. Το κόλπο που συνιστούν πολλοί είναι να χωρά το δάχτυλό μας στο κολάρο, όταν το φοράμε κλειστό.

Μεγάλη προσοχή πρέπει να δώσετε στα μανίκια, το θέαμα με τα μανίκια να φτάνουν πάνω ή πολύ κάτω από τον καρπό, αποδεικνύει πως δεν επιλέξαμε το σωστό μέγεθος.

Μένουμε στα μανίκια και το tip να καταλάβουμε αν αγοράσαμε σωστό μέγεθος είναι να σηκώσουμε ψηλά τα χέρια μας. Αν μας στενεύει το πουκάμισο και δεν μπορούμε με άνεση να κάνουμε την κίνηση αυτή, υπάρχει πρόβλημα. Επίσης, αν σηκώνουμε τα χέρια και το πουκάμισο φανερώνει την κοιλιά μας αυτό υποδεικνύει πως είναι κοντό σε μήκος.

Τέλος, βασικός κανόνας και για τα δυο φύλα: τα κουμπιά! Όταν καθόμαστε και τα κουμπιά είναι έτοιμα να «σκάσουν» σημαίνει ότι είναι πολύ στενό! Όταν επίσης καθόμαστε και παραείναι άνετο, δημιουργώντας ζάρες στην περιοχή των πλευρών, σημαίνει ότι το πήραμε πολύ φαρδύ!

Ανδρικό Τζιν Πουκάμισο (21,90 €) [Περισσότερα]Ανδρικό Τζιν Πουκάμισο (24,90 €) [Περισσότερα]Πουκάμισο Πουά (26,94 €) [Περισσότερα]Μακρυμάνικο Πουκάμισο (29,94 €) [Περισσότερα]Πουκάμισο Καρό (26,00 €) [Περισσότερα]Top Secret Ανδρικό Πουκάμισο (25,17 €) [Περισσότερα]Πουκάμισο Emerson (27,00 €) [Περισσότερα]Πουκάμισο Κοντομάνικο (24,94 €) [Περισσότερα]Πουκάμισο Πουά (32,94 €) [Περισσότερα]Πουκάμισο Πουά Jaquard (29,94 €) [Περισσότερα]Monte Napoleone Πουκάμισο (50,00 €) [Περισσότερα]Luigi Πουκάμισο Καρό (39,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα