Και όμως και το καλοκαίρι φοράμε μαύρο φόρεμα!

17:51 7/8/2017 - Πηγή: Ntynomai

Ναι και το καλοκαίρι το κλασικό μαύρο φόρεμα δεν χάνει την αξία του, παραμένει σταθερός σύμμαχος ενός ασφαλούς στυλ, αφού και πόντους και κιλάκια κρύβει, και μπορεί κανείς να κάνει άπειρους συνδυασμούς και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας. Το μαύρο φόρεμα σπάνια μπορεί να μας προσδώσει απεναντίας με χαρούμενα και έντονα παπούτσια και αξεσουάρ, μπορεί να δώσει μοναδικές πινελιές στυλ

κάθε στιγμή.

Το καλοκαίρι επιλέγουμε μαύρα φορέματα τα οποία είναι από ανάλαφρα υφάσματα και υφές και τα φοράμε το πρωί με τα σανδάλια μας και την αγαπημένη μας τσάντα. Επίσης με τα all star το αποτέλεσμα είναι πιο casual & funky ενώ με τα flatforms εξασφαλίζουμε την άνεση που αναζητούμε κυρίως τις πρωινές ώρες.

Το βράδυ τα αποθεώνουμε με τα πέδιλα μας ή τις αγαπημένες μας πλατφόρμες, τους προσθέσουμε εντυπωσιακά σκουλαρίκια και τσάντες που κάνουν τη διαφορά, ενώ αν θέλουμε πραγματικά να εντυπωσιάσουμε με το στυλ μας μπορούμε να επιλέξουμε πέδιλα και γόβες σε έντονα χρώματα που θα δώσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Ας δούμε πως το φορούν οι πιο γνωστές fashion bloggers, παίρνουμε πάντα ιδέες αλλά τις προσαρμόζουμε στο στυλ μας και επιλέγουμε το mini ή maxi μαύρο φόρεμα που νιώθουμε πως θα συμβάλλει στο να δείχνουμε μοναδικά κομψές.

Και οι δικές μας επιλογές!

Μαύρο Φόρεμα (14,95 €) [Περισσότερα]Φόρεμα Με Βολάν Στο Ντεκολτέ (16,95 €) [Περισσότερα]Φόρεμα Με Λαιμόκοψη (14,95 €) [Περισσότερα]Φόρεμα Maxi (13,95 €) [Περισσότερα]Φόρεμα Midi (9,95 €) [Περισσότερα]Μαύρο Φόρεμα Lucifair (59,50 €) [Περισσότερα]Lucifair Φόρεμα Με Διακοσμητικό Φερμουάρ (74,50 €) [Περισσότερα]Halter Neck Chiffon Maxi Dress (65,00 €) [Περισσότερα]Μακριά Φορέματα Naf Naf (75,00 €) [Περισσότερα]Κοντά Φορέματα Naf Naf (54,00 €) [Περισσότερα]Φόρεμα Στενό Με Σκίσιμο (26,00 €) [Περισσότερα]Moutaki φόρεμα ταφτάς (99,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα