Λευκό: Το χρώμα του ονείρου

Άσπρο είναι το χρώμα της ελπίδας. Άσπρο είναι το χρώμα των ονείρων μας. Άσπρο θα είναι ακόμα μία φορά και το χρώμα του φετινού καλοκαιριού. Ο χειμώνας έφυγε, μαζέψαμε τα σκούρα και χειμωνιάτικα από τις ντουλάπες μας και ήρθε επιτέλους η στιγμή να τις φωτίσουμε! Όχι μόνο με χρωματιστά ρούχα, αλλά και με το πιο φωτεινό και δροσερό χρώμα απο όλα, το άσπρο!

Τραγούδι της εβδομάδος που διανύουμε λοιπόν, το «All In White», από τους αγαπημένους μας The Vaccines.

Γιατί το total white,

είναι ένα dress code, που χωρίς μεγάλη προσπάθεια, μπορεί να κάνει οποιοδήποτε καθημερινό ντύσιμο, να λάμπει και να ξεχωρίζει! Ροκ attitude σε ένα ολικώς άσπρο σύνολο λοιπόν. Ναι, μπορεί να είναι άσπρο και συγχρόνως να είναι ροκ.


Studded Cross Vest Tunic (27,38 €) [Περισσότερα]
MOTO White Cut Off Hotpants (27,38 €) [Περισσότερα]
Underground Wulfrun White Round Toe Creepers (120,82 €) [Περισσότερα]
ASOS Metal Handle Tote (38,01 €) [Περισσότερα]

Φυσικά, κανένα ροκ σύνολο δεν μπορεί να είναι ολοκληρωμένο, χωρίς τα απαραίτητα αξεσουάρ, κι ένα από τα πιο δυνατά σύμβολα που χρησιμοποιούνται για να δώσουν ένα πιό ροκ άγγιγμα στο ντύσιμο μας, είναι τί άλλο; Ο σταυρός. Φέτος, εκτός από τα κρεμαστά, τον έιδαμε και στα δαχτυλίδια αλλά και στα βραχιόλια, ένα trend, που όπως φαίνεται, ήρθε για να μείνει! Σαφώς, δεν μπορούμε να παραλείψουμε το πιο απαραίτητο αξεσουάρ του καλοκαιριού, τα γυαλιά ηλίου, που όχι μόνο συμπληρώνουν το λουκ μας, αλλά προστατεύουν και τα μάτια μας! Αν μη τι άλλο, ένα τόσο εκτυφλωτικό σύνολο, τα επιβάλλει!


ASOS Cross Linked Ring (8,15 €) [Περισσότερα]
ASOS Hanging Crosses Arm Cuff (13,58 €) [Περισσότερα]
90′S METAL INSERT SUNGLASSES (19,91 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα