Ntynomai Mon Amour – Σκέψεις καλοκαιριού

Μα είναι δυνατόν αυτά τα πράγματα; Αναφώνησε μία φίλη που αγόρασε μετά από καιρό ένα περιοδικό, για να δει τις τάσεις και αγανάκτησε με τα τροπικά νησιά που πρότεινε και με τα προϊόντα, που ήταν σε ιδιαίτερα υψηλές τιμές. Η αλήθεια είναι πως η Ελλάδα και δη η Αθήνα θεωρείται μία από τις πιο ακριβές πόλεις της Ε.Ε., από τη μία λογικό, γιατί οι φόροι είναι πολύ υψηλοί, από την άλλη δε συνάδουν

με την οικονομική κατάσταση της χώρας.


[Περισσότερα] Όμως, φανταστείτε να ανοίγατε από την άλλη ένα περιοδικό και να μη βλέπατε τις καινούργιες συλλογές των οίκων ή ό, τι καινούργιο κυκλοφορεί. Θα ήταν τραγικό.

Ναι, αγαπώ πολύ όλους όσους ρίχνουν τις τιμές και σκέφτονται τον πελάτη. Ναι, αγαπώ όλους αυτούς που προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα, όμως από την άλλη η Μόδα είναι όνειρο. Όταν βλέπει κανείς μία συλλογή της Chanel δε σημαίνει ότι απευθύνεται μόνο στους έχοντες. Απευθύνεται και σε εμάς. Εμείς βλέπουμε την τάση, παίρνουμε ιδέες για συνδυασμούς χρωμάτων, υφασμάτων, ρούχων, βλέπουμε τις τάσεις στο μακιγιάζ, δίνει βήμα στην έμπνευση και στη δημιουργία.

Εξάλλου σιγά σιγά αξίζει να αγοράζουμε προϊόντα μέσω διαδικτύου, τα χρήματα που κερδίζουμε είναι πολλά, κάτι για το οποίο το Ντύνομαι φροντίζει πολύ καλά και είναι το αμούρ μου το τελευταίο διάστημα.

Αμούρ και Kate Moss. Όσα χρόνια και αν περάσουν αυτή η γυναίκα έχει κάτι, αυτό το κάτι που όλες οι γυναίκες κρύβουμε και μπορούμε να το ανακαλύψουμε μόνο με πειραματισμούς. Ναι, αναδείξτε το πιο ωραίο σημείο σας, εξυψώστε το στον ουρανό, καλύψτε αυτό που σας κάνει να νιώθετε άβολα, μα κανείς δεν είναι τέλειος. Προφανώς ούτε και η Kate, απλά δε μας το λέει!

Από την άλλη ερωτεύτηκα αυτό το φόρεμα από τη συλλογή: L’Wren Scott Cruise/Resort 2013. Ναι, ναι ανήκει στα απαγορευμένα, όμως παίρνω από αυτό την παιχνιδιάρικη διάθεση που μου δημιουργεί. Σαν καλοκαιρινή σκανταλιά.


[Περισσότερα]
[Περισσότερα]

Ενθουσιάστηκα με αυτή την πλατφόρμα Charlotte Olympia.

Οι πλατφόρμες μου αρέσουν πολύ. Φοριούνται όλες τις ώρες.
Απαγορευμένος καρπός; Εκατό τοις εκατό. Κερδίζω όμως την ιδέα. Να πως πρέπει να είναι μία τέλεια πλατφόρμα.

Παράλληλα αξιόλογη είναι η προσπάθεια της Kiehl’s «Save the Donkey» στο Ηοndos Center Μυκόνου 18 & 19 Iουνίου

Ήταν εκεί όταν τα χρειαζόμασταν, είμαστε κοντά τους τώρα που μας χρειάζονται

Στις 18 & 19 Ιουνίου, η Kiehl’s στο Hondos Center Μυκόνου (Αγία Αννα, Χώρα Μυκόνου) έφερνε στο νησί μία κτηνίατρο και έναν πεταλωτή που παρείχαν κτηνιατρική, οδοντιατρική και πεταλωτική φροντίδα, ενώ δόθηκαν συμβουλές για είναι τα γαϊδουράκια υγιή και ευτυχισμένα.

Η πρωτοβουλία αυτή έρχεται σε συνέχεια της δράσης «Save the donkey», που υποστηρίζει τα συμπαθή γαϊδουράκια: αναπόσπαστο μέρος της Ελληνικής φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς, δίνουν το δικό τους αγώνα επιβίωσης.

Σκοπός της καμπάνιας είναι η ευαισθητοποίησή μας για την απειλή που υφίστανται καθώς και για τους τρόπους που μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε.


[Πε
Keywords
Τυχαία Θέματα