The Slipper Shoes

Σου θυμίζουν κάτι από τα κλασσικά loafers, κάτι από τα παπούτσια του Λουδοβίκου ή τέλωσπάντων κάτι από τα παπούτσια των αντρών εκείνης της εποχής. Χαρακτηριστικό τους η έντονη γλώσσα. Ήρθαν στην αγορά τα τελευταία δύο χρόνια και έκαναν την εμφάνισή τους στα πόδια των celebrities δειλά δειλά τον τελευταίο χρόνο. Στην αρχή τα κριτικάρεις έντονα, όπως κάθε άλλο παπούτσι που δεν μοιάζει με τα συνηθισμένα. Σου θυμίζω τις Ugg Boots και τα πάνινα Tom’s loafers που μόλις τα πρωτοείδες ορκίστηκες ότι δεν θα τα φορέσεις ποτέ! Στη

συνέχεια τα λατρεύεις και τα αγοράζεις μετά μανίας σε όλες τους τις εκδοχές. Πρόκειται, λοιπόν, για τα slipper shoes, που όπως όλα δείχνουν ήρθαν για να μείνουν.

Οι Christian Louboutin, Alexander McQueen, Nicholas Kirkwood και πολλοί ακόμα experts των παπουτσιών έσπευσαν να λανσάρουν τις δικές τους εκδοχές των slipper shoes που κυριολεκτικά λατρεύτηκαν από τους διάσημους του Hollywood. Μονόχρωμα ή με έντονα prints, flat ή με λίγο πιο έντονο τακούνι, τα slipper shoes φοριούνται από το πρωί έως το βράδυ, με ένα δροσερό cargo παντελόνι ή με μία ανάλαφρη κοντή φούστα με την ίδια ευκολία.

Το ξέρω ότι ίσως σου ξινίζει λίγο ακόμη η όψη τους που δεν ταιριάζει στα συνηθισμένα, αλλά και εσύ ξέρεις πως στο τέλος θα τα αγαπήσεις και θα γίνουν κομμάτι της καθημερινότητάς σου. Γι΄αυτό, δες με προσοχή τις επιλογές που έχω κάνει για σένα και υιοθέτησε πρώτη το νέο trend στα παπούτσια που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις!

Online προτάσεις αγοράς:
ASOS LEO Slipper Shoes (47,51 €) [Περισσότερα]
London Rebel Glitter Slipper Shoe (29,87 €) [Περισσότερα]
H by Hudson Bolero Slipper (135,75 €) [Περισσότερα]
ASOS LEON Slipper Shoes With Floral Print (21,72 €) [Περισσότερα]
DV by Dolce Vita Wink Studded Slipper Shoes (40,73 €) [Περισσότερα]
Sam Edelman Adena Stud Detail Satin Slippers (190,05 €) [Περισσότερα]
ASOS LEON Slipper Shoes with Tropical Print (21,72 €) [Περισσότερα]
Wheel studded leather loafers (495,00 €) [Περισσότερα]
Flora tapestry-weave loafers (280,00 €) [Περισσότερα]
Sequin skull-embellished suede loafers (395,00 €) [Περισσότερα]
Suede and glitter loafers (495,00 €) [Περισσότερα]
Sequined leather loafers (250,00 €) [Περισσότερα]
Leopard-print calf hair loafers (332,62 €) [Περισσότερα]
VECTRA4 Canvas Studded Slippers (34,48 €) [Περισσότερα]
MOON Tan Laser-Cut Slippers (36,94 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα