Γυμνάσου με στυλ!

Κάθε φορά που πηγαίνω στο γυμναστήριο διαπιστώνω δυο διαμετρικά αντίθετες στιλιστικές τάσεις: από τη μία είναι οι γυναίκες που θεωρούν πως επειδή είναι γυμναστήριο φοράμε ότι να ναι, αφού πραγματικά έχω την αίσθηση πως άνοιξαν την ντουλάπα τους και φόρεσαν ότι βρήκαν μπροστά τους από τα παλιά τους ρούχα με το πρόσχημα της άνεσης. Από την άλλη βλέπω γυναίκες τόσο μα τόσο προκλητικά θηλυκά ντυμένες, που ούτε αυτό θα έλεγα πως είναι και ότι καλύτερο, γιατί το ωραίο σώμα ή το γυμνασμένο δεν είναι είδος προς προβολή με τέτοιο τρόπο. Το ζήτημα είναι στο γυμναστήριο να είμαστε ντυμένες σωστά, με τα κατάλληλα παπούτσια ή με ωραίες φόρμες, που να εξασφαλίζουν άνεση, στυλ και πρακτικότητα. Χρειαζόμαστε έτσι μία αμάνικη μπλούζα, ειδικά αν κάνουμε ασκήσεις τύπου aerobic. Ελαστικές φόρμες που θα συμβάλλουν στη σωστή εκγύμνασή μας. Το σωστό παπούτσι ανάλογα με το είδος άθλησης που έχουμε επιλέξει.

Το κόλπο για να είμαστε στιλιστικά άψογες στο γυμναστήριο είναι να έχουμε πιάσει επίσης σωστά τα μαλλιά μας, ειδικά αν η άσκηση που έχουμε επιλέξει είναι πολύ δυνατή. Να συνδυάζουμε επίσης σωστά τα χρώματα, στο γυμναστήριο τα έντονα χρώματα ανεβάζουν τη διάθεση και ταιριάζουν απόλυτα. Τέλος, όπως συμβαίνει και με τα ρούχα, να επιλέγουμε φόρμες που να ταιριάζουν απόλυτα στο σωματότυπό μας και να μας κολακεύουν.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΦΟΡΜΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΣΕ ΙΣΙΑ ΓΡΑΜΜΗ (21,00 €) [Περισσότερα]ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΦΟΡΜΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΣΕ LOOSE ΓΡΑΜΜΗ (21,00 €) [Περισσότερα]ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΦΟΡΜΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ (22,50 €) [Περισσότερα]ΜΠΛΟΥΖΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΚΟΝΤΗ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ (26,50 €) [Περισσότερα]ΑΜΑΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ (21,50 €) [Περισσότερα]adidas Originals SLIM HOODIE (69,95 €) [Περισσότερα]NIKE SPORTSWEAR ADVAΝCE 804020 Γκρί (29,90 €) [Περισσότερα]ΜΠΛΟΥΖΕΣ BODY TALK 151-906728 Γκρί (11,50 €) [Περισσότερα]adidas Originals NMD_XR1 W (159,95 €) [Περισσότερα]New Balance 580 (119,95 €) [Περισσότερα]Nike WMNS AIR HUARACHE RUN (122,90 €) [Περισσότερα]Nike WMNS AIR HUARACHE RUN PRM (132,90 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Ntynomai