Ντύσου σωστά ανάλογα με το σώμα σου!

Δεν είναι μόνο το βάρος που καθορίζει το ντύσιμο. Είναι λανθασμένη σκέψη αυτή. Είναι γενικά ο τύπος σώματος που έχουμε. Πόσο ψηλή ή όχι είμαστε, αν έχουμε στήθος ή όχι και ούτω καθεξής. Αυτό που λέω πάντα είναι όταν κοιτάμε τον καθρέπτη να βλέπουμε αυτό που είμαστε, όχι αυτό που θα θέλαμε να είμαστε. Nα εντοπίζουμε τις ατέλειες γιατί κανένας σε αυτή τη ζωή δεν είναι τέλειος, ακόμα και αν φαίνεται και να προσπαθούμε να τις διορθώσουμε.

Έτσι, οι γυναίκες που δεν έχουν ύψος, πρέπει να αποφεύγουν τα πολύ φλατ παπούτσια τύπου μπαλαρίνας, να αποφεύγουν επίσης τα maxi t-shirt φορέματα να επιλέγουν

παπούτσια με ύψος και γενικά ρούχα που να δίνουν την εντύπωση πως φαίνεσαι πιο ψηλή, όπως ψηλοκάβαλα παντελόνια.

Αν είσαι ψηλή, απέφυγε φαρδιά πολύ φαρδιά και μονοκόμματα φορέματα, θα σε δείχνουν άχαρη, βάλε ζώνη στο φόρεμά σου θα δείχνεις πιο κομψή στο λεπτό.

Αν έχεις περιφέρεια απέφυγε τα θεόστενα ρούχα. Την αναδεικνύουν ακόμα και αν το ύφασμα από το ρούχο είναι πραγματικά πολύ καλό. Επέλεξε παντελόνια σε ίδια γραμμή και μονόχρωμα ρούχα. Τα πανωφόρια σου να μην είναι κοντά και στενά αλλά πιο maxi.

Αν έχεις κοιλιά, δεν φoράς στενό φόρεμα, δεν φοράς στενή μπλούζα, κοντή εννοείται πως όχι, επιλέγεις φορέματα σε γραμμή άλφα, χαλαρά και όμορφα και πιο φαρδιές μπλούζες.

Ψηλοκάβαλο σκούρο jean με φθορές (28,90 €) [Περισσότερα]Παντελόνι ψηλοκάβαλο με τσάκιση (23,90 €) [Περισσότερα]Chic cocktail φόρεμα με πλαϊνά δαντέλα (58,00 €) [Περισσότερα]Super soft dress with elastic waist (12,95 €) [Περισσότερα]Φόρεμα (9,99 €) [Περισσότερα]Φόρεμα σε στενή γραμμή Rinasicmento (63,00 €) [Περισσότερα]Top Secret φλοράλ φόρεμα (44,95 €) [Περισσότερα]Drawstring waistband coat (39,95 €) [Περισσότερα]Χακί παλτό μακρύ γυναικείο μάλλινο σταυρωτό πέτο (145,00 €) [Περισσότερα]Ζακέτα LIPSY (19,90 €) [Περισσότερα]Μπλούζα (15,99 €) [Περισσότερα]Offwhite τουνίκ με μανίκια νυχτερίδα. (49,90 €) [Περισσότερα]Γυναικεία μπλούζα τουνικ (49,90 €) [Περισσότερα]Moutaki μπλούζα ασύμμετρη (35,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα