H Mητρόπολη Χανίων δίνει «άφεση αμαρτιών» σε κλέφτη PC

ΡΕΠΟΡΤΑΖH Mητρόπολη Χανίων δίνει «άφεση αμαρτιών» σε κλέφτη PCΠαρασκευή, Μάρτιος 10, 2017 - 17:04

Eκκληση προς τον κλέφτη που άρπαξε τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού των Εισοδίων της Θεοτόκου, στα Χανιά, απευθύνει η μητρόπολη ζητώντας του να τον επιστρέψει, με τη διαβεβαίωση ότι όχι μόνο δεν θα διωχθεί ποινικά, αλλά θα έχει μάλιστα και... οικονομική βοήθεια!

Hταν πρωί της Τετάρτης, όταν ο «ποντικός» μπήκε στο εσωτερικό του ναού χωρίς να γίνει αντιληπτός από κανέναν και πήρε από

τα γραφεία του τον υπολογιστή. Από τότε η μητρόπολη αναζητεί τον δράστη της κλοπής, προκειμένου να επιστρέψει τον σκληρό δίσκο του κομπιούτερ, που περιέχει υλικό το οποίο είναι χρήσιμο μόνο για την εκκλησία.

Συγκεκριμένα, ο υπολογιστής ανήκει σε δύο ιερείς και ο σκληρός δίσκος περιέχει εργασίες, καθώς και τα βιβλία ενός εκ των δύο κληρικών. Μάλιστα, σε μία προσπάθεια να πείσει τον άγνωστο δράστη, η μητρόπολη έχει κάνει γνωστό ότι, αν επιστρέψει τον υπολογιστή, δεν πρόκειται να έχει καμία περιπέτεια με τη Δικαιοσύνη. Παρ’ όλα αυτά, τον διαβεβαιώνει ότι, αν χρειάζεται οικονομική βοήθεια, θα του δοθεί απλόχερα από την εκκλησία.

Μέχρι στιγμής, βέβαια, ούτε φωνή ούτε ακρόαση από τον κλέφτη, ο οποίος προφανώς φοβάται να εμφανιστεί για να μην έχει μπελάδες ή έχει ήδη πουλήσει το κομπιούτερ μαζί με τον σκληρό δίσκο!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα