Γιατί αγαπάμε τα ρούχα με τους ώμους έξω;

Τα τελευταία δυο χρόνια έχουν την τιμητική τους, μπλούζες και φορέματα με τους ώμους έξω πρωτοστατούν στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις, κερδίζοντας τις εντυπώσεις στο παιχνίδι του στυλ. Τι είναι αυτό όμως που τα κάνει πραγματικά ακαταμάχητα; Αρχικά ταιριάζουν σε πολλές γυναίκες, ανεξάρτητα από το στυλ τους και τον σωματότυπό τους. Κατόπιν, είναι θηλυκά, κομψά θηλυκά όμως, αναδεικνύοντας την πιο γυναικεία

πλευρά μας. Συνδυάζονται με τόσα πολλά ρούχα και φοριούνται με τόσους πολλούς τρόπους που είναι αδύνατον να μην τα λατρέψεις.

Αρχικά τα μπλουζάκια μπορούν να φορεθούν με jeans και σανδάλια ή πέδιλα από κάτω. Με υφασμάτινα παντελόνια, με φούστες maxi, mini ή midi. Κυκλοφορούν σε άπειρα σχέδια και χρώματα. Επιλέγεις αυτό που θα σε κολακέψει, κυρίως εκείνο που ταιριάζει με τα χρώματά σου περισσότερο.

Τα φορέματα bohemian ή πιο κλασικά, maxi, midi ή mini ανάλογα με το στυλ, τη σύνθεση του υλικού τους ή το σχέδιό τους, μπορούν να φορεθούν στη θάλασσα, στη βόλτα αλλά ακόμα και σε επίσημες εκδηλώσεις συνδυασμένα με τα αντίστοιχα παπούτσια και αξεσουάρ.

Πάμε να δούμε τα καλύτερα ρούχα της αγοράς με τους ώμους έξω και επιλέξτε αυτό που σας κάνει κλικ ανάλογα με το στυλ και την προσωπικότητά σας.

Μπλουζάκι έξωμο (10,90 €) [Περισσότερα]DANTELLE COTTON CROP TOP (22,00 €) [Περισσότερα]CARMEN BLACK TOP (18,00 €) [Περισσότερα]CORAL PENCIL DRESS (25,00 €) [Περισσότερα]T-shirt Bow Opened Back White (7,90 €) [Περισσότερα]Μαύρο κοντομάνικο πλισέ γυναικείο μπλουζάκι (6,90 €) [Περισσότερα]Μαύρο μακρύ σιφόν φόρεμα με λάστιχο στη μέση (29,00 €) [Περισσότερα]QUEGUAPA (47,50 €) [Περισσότερα]ΦΟΡΕΜΑ MAXI BRODERIE "ALEXSANDRA ON THE BEACH" (207,00 €) [Περισσότερα]Ριγέ φόρεμα σε Α γραμμή (14,99 €) [Περισσότερα]Φόρεμα maxi off shoulder (119,00 €) [Περισσότερα]COLORBLOCK Μπλούζα Λευκό (70,00 €) [Περισσότερα]Dolce Domenika Μπλούζα κόκκινο (47,00 €) [Περισσότερα]Spell Γυναικείο Top Χρώμα άσπρο-μαύρο (38,35 €) [Περισσότερα]Crop top ριγέ (17,10 €) [Περισσότερα]Μπλούζα LIPSY (19,90 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα