Πώς να συνδυάσω χρωματικά τα ρούχα μου;

Τώρα το καλοκαίρι συνηθίζουμε περισσότερο από ποτέ να φοράμε ρούχα με χρώματα. Και η δυσκολία μας έγκειται συχνά στον τρόπο που θα πετύχουμε σικάτους και όμορφους χρωματικούς συνδυασμούς. Το μυστικό βέβαια για μένα είναι πως τα ρούχα που έχουν έντονα prints, σετάρονται συνήθως μοναδικά με nude αποχρώσεις, κυρίως φορέματα floral με έντονα χρώματα και τι άλλο; Nude πέδιλα.

Όμως υπάρχουν σαφώς όμοροι χρωματικοί συνδυασμοί που αξίζει πραγματικά να τολμήσουμε.

Το μπλε αρχικά που είναι τόσο επίκαιρο λόγω καλοκαιριού, είναι πανέμορφο αν το συνδυάσεις με κίτρινο, με χρυσό και καφέ. Ειδικά με το καφέ το αποτέλεμσα είναι αριστοκρατικό.

Το κίτρινο τώρα, που αναδεικνύει και μοναδικά το μαύρισμά μας, με το μωβ δημιουργεί ένα άριστο χρωματικά αποτέλεσμα. Ταιριάζει πολύ με μαύρο αλλά και χρυσό και αποφύγετε διά ροπάλου το πράσινο και το ασημί. Δεν του πάνε καθόλου!

Το κόκκινο, εξάλλου ποια δεν έχει ένα κόκκινο φόρεμα; Ο κανόνας είναι ένας: συνδυάστε το με nude, πιο σικ, δεν υπάρχει. Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου με μαύρο, καθόλου κολακευτικό δεν θεωρώ ένα κόκκινο φόρεμα λόγου χάρη με μαύρα παπούτσια. Το χρυσό ως δεύτερη επιλογή θα ήταν καλύτερο.

Το ροζ, δείχνει πανέμορφο σεταρισμένο με γκρι ή καφέ. Ο απόλυτα τέλειος συνδυασμός, εν αντιθέσει με το φούξια που δεν του ταιριάζει καθόλου!

Τέλος το πράσινο, θέλει παρέα λίγο μωβ για να δείξει και να αποθεώσει την ομορφιά του!

Keywords
Τυχαία Θέματα