Στην παραλία με στυλ: Τσάντες θαλάσσης!

Πλέον το στυλ κρίνεται παντού, ακόμα και στην παραλία, έτσι οι τσάντες θαλάσσης αποτελούν ένα από τα πιο must have αξεσουάρ του καλοκαιριού, οφείλοντας εκτός από όμορφες, να είναι και πρακτικές. Επίσης, μία τσάντα θαλάσσης μπορεί να μας συνοδεύσει στις απογευματινές μας βόλτες στο νησί, αν είναι σικάτη και όμορφη και παράλληλα να ολοκληρώσει ένα πετυχημένο beachwear!

Φέτος αυτές που κέρδισαν τις εντυπώσεις ήταν οι AtoZGreek: Βeach bags, με 8 μοναδικά designs:

το Μάτι, το Καρπούζι, o Γάιδαρος, το Ψάρι, ο Ναύτης, η Φραγκοσυκιά, το Χέρι της Φατιμά και η Πολύχρωμη θειά θα μας συνοδεύσουν στις εξορμήσεις μας τόσο στην παραλία όσο και στην πόλη. Κομψά, αυθεντικά, απλά, χαρούμενα. Περισσότερο από summer accessories, τα AtoZGreek είναι μια υπενθύμιση ότι η ζωή μας πρέπει να είναι ένα ατέλειωτο ελληνικό καλοκαίρι! Τσάντες που μας προσκαλούν σε νέες περιπέτειες γεμάτες ήλιο, βουτιές και γέλια με φίλους!

A TO Z GREEK (86,00 €) [Περισσότερα]A TO Z GREEK (68,00 €) [Περισσότερα]

Επίσης εντύπωση προκάλεσαν οι Playa Playa για την εξαιρετική ποιότητά τους αλλά και για τις τιμές τους. Το brand Playa Playa γεννήθηκε το Σεπτέμβριο του 2014, από ένα ζευγάρι Γάλλων. Η έμπνευση ήρθε όταν ήταν στον μήνα του μέλιτος στη Γαλλική Ριβιέρα και έβλεπαν πόσο άβολες αλλά ακριβές τσάντες κρατούσε ο κόσμος. Κι έτσι δημιουργήθηκε το brand Playa Playa με τις oversized τσάντες που μπορείς να κρατήσεις από την παραλία - χάρη στο ανθεκτικό υλικό τους- αλλά και στην πόλη, χάρη στο απίθανο design τους!

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΜΠΡΙΜΕ ΡΟΖ ΤΣΑΝΤΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ (35,40 €) [Περισσότερα]ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΜΠΛΕ ΤΣΑΝΤΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ (35,40 €) [Περισσότερα]ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΜΠΛΕ ΝΤΕΓΚΡΑΝΤΕ ΤΣΑΝΤΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ (35,40 €) [Περισσότερα]

Τέλος, οι ψάθινες είναι all time classic!

Ψάθινη Τσάντα Παραλίας Benzi 4703 Orange (17,67 €) [Περισσότερα]Ψάθινη Τσάντα Παραλίας Benzi 4703 Beige (17,67 €) [Περισσότερα]Ψάθινη Τσάντα Παραλίας Benzi 4702 Col2 (16,72 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα