Λινό πουκάμισο: H επιτομή του αντρικού στυλ

Τώρα το καλοκαίρι τα λινά πουκάμισα αποτελούν μία εξαιρετική επιλογή για τους άντρες, όχι μόνο γιατί είναι πιο άνετα και πιο ελαφριά, λόγω ζέστης αλλά γιατί ανέκαθεν το λινό αποτελούσε ένα ύφασμα που αποπέμπει κομψότητα και στυλ. Επίσης είναι το απόλυτο καλοκαιρινό πουκάμισο, καθώς φοριέται χαλαρά έξω από παντελόνια ή βερμούδες, τι και αν τσαλακωθεί, ο

άντρας που ξέρει να ντύνεται σωστά, δεν φοβάται να τσαλακώνει και την εικόνα του που και που. Παράλληλα το λινό πουκάμισο είναι ότι πιο διαχρονικό υπάρχει, ένα πουκάμισο που το έχουν φορέσει θρύλοι του κινηματογράφου, όπως ο Cary Grant, ο Alain Delon και πιο πρόσφατα οι Daniel Craig και Pierce Brosnan.

Φοριέται άνετα στη βόλτα και στη βραδινή έξοδο στο νησί ή στην πόλη, σε έναν γάμο σε νησί και ναι, να είσαι απόλυτα σίγουρος ότι θα ντύσει τις πιο ωραίες εμφανίσεις σου.

Όσο για τη δικαιολογία πως ζαρώνει με το που θα το φορέσεις;

Σκέψου το απλό. Όλο τον χρόνο επιμελούμαστε πολύ την εμφάνισή μας. Στη δουλειά πηγαίνουμε με κολαριστά πουκάμισα, στην έξοδο το ίδιο, το καλοκαίρι αποτελεί την πρώτη τάξεως ευκαιρία να επιλέξουμε το πιο ανεπιτήδευτο στυλ, στυλ που μπορεί με άνεση να δημιουργήσει ένα λινό πουκάμισο.

ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ MANETTI (45,50 €) [Περισσότερα]ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ MANETTI (45,50 €) [Περισσότερα]ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ MANETTI (52,50 €) [Περισσότερα]ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ MANETTI (52,50 €) [Περισσότερα]ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ MANETTI (45,50 €) [Περισσότερα]ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ MANETTI (52,50 €) [Περισσότερα]ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ MANETTI (52,50 €) [Περισσότερα]ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ MANETTI (52,50 €) [Περισσότερα]ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ MANETTI (52,50 €) [Περισσότερα]Ανδρικό λινό πουκάμισο λευκό με τσέπη (43,20 €) [Περισσότερα]Ανδρικό λινό πουκάμισο γκρι με τσέπη (43,20 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα