Άντρες έτοιμοι για όλα!

Κι αν εμείς οι γυναίκες, λόγω φύσης πάντα, ξέρουμε περισσότερα περί μόδας και ασχολούμαστε, άλλες λιγότερο κι άλλες περισσότερο, με το τι θα φορέσουμε, οι άντρες, στο μεγαλύτερο ποσοστό τους, ντύνονται προκειμένου να διατηρούν την επιθυμητή θερμοκρασία και να μην εκτίθουν το σώμα τους σε κοινή θέα!

Εφόσον λοιπόν φαντάζει δύσκολο σε έναν άντρα να ασχοληθεί με το τι πάει με τι, και ποιο είναι εκείνο το ρούχο που μπορεί να τον μετατρέψει σε στυλάτο, ας εντοπίσουμε 3 βασικά κομμάτια μιας αντρικής γκαρνταρόμπας την περίοδο του καλοκαιριού, κι ας τα συνδυάσουμε με διαφορετικά

ρούχα για κάθε ώρα και περίσταση.

Α. Λινό πουκάμισο σε γαλάζια απόχρωση: δεν υπάρχει άντρας που να μην δείχνει τουλάχιστον αριστοκρατικός μέσα σε ένα καλοσιδερωμένο ή και όχι λινό γαλάζιο πουκάμισο… Από τη σχολή με μια βερμούδα, μέχρι τη θάλασσα με ένα ζευγάρι σαγιονάρες, καλύπτει κάθε ανάγκη σου. Για τον προφανές συνδυασμό του με μια πιο επίσημη βερμούδα κι ένα καλό ζευγάρι παπούτσια, δεν μιλάω καν! Δοκίμασε το και θα με θυμηθείς!

Β. Βαμβακερή βερμούδα στο χρώμα της άμμου (κοινώς, μπεζ): Ταιριάζει με όλα τα χρώματα λίγο ή πολύ, είναι άνετη και δεν δείχνει ποτέ λερωμένη, εκτός κι αν κάτσεις πάνω σε μαύρο μελάνι! Κι αν για μια γυναίκα τα ρούχα είναι πολύτιμα αντικείμενα, άξια ειδικής προσοχής και διατήρησης, ένας άντρας εκτιμάει την άνεση που νιώθει μέσα σε αυτά, αλλά και την ευκολία του να τα συνδυάσει από ένα t-shirt μέχρι ένα πουκάμισο ή ένα φούτερ. Άρα η παράμετρος ευκολία και ευπρέπεια έχουν ήδη το check τους.

Γ. Εσπαντρίγιες από λευκό πανί: κι αν είσαι έτοιμος να τα χλευάσεις, σε προκαλώ να αγοράσεις ένα ζευγάρι με τιμή από 7 ευρώ (δεν πέφτει έξω κι ο προϋπολογισμός σου) και θα δεις πόσο πολύ αλλάζει το στυλ σου, αλλά ταυτόχρονα και την διάθεσή σου. Γιατί δεν λέω, ωραία τα all star-άκια σου, αλλά άστα βρε παιδί μου και λίγο να ξεκουραστούν κι αυτά, και δείξε σε όλους πως τα φοράς όλο το χρόνο από άποψη, κι όχι γιατί δεν έχεις άλλα, παρά το ότι δεν σε προστατεύουν ούτε από το κρύο, ούτε από την βροχή του χειμώνα! Με βερμούδα ή παντελόνι κάνουν τέλειο συνδυασμό, καθιστώντας σε έτοιμο για κάθε event. Άσε που το λευκό είναι και καλοκαιρινό κι ευκολο-συνδύαστο!

Με 3, λοιπόν, βασικά κομμάτια σαν σκελετό, γεμίσαμε νομίζω μια βαλίτσα για 4 τουλάχιστον μέρες, γεγονός ιδιαίτερα χρήσιμο αυτή την εποχή, όπου οι πρώτες εξορμήσεις του καλοκαιριού ξεκινούν… για τους τυχερούς τουλάχιστον! Δεν ήταν και τόσο δύσκολο, τι λες;


Selected Lazio Long Sleeve Shirt (47,51 €) [Περισσότερα]
Carhartt Monty Bermuda Shorts (67,88 €) [Περισσότερα]
ASOS Canvas Espadrilles (13,58 €) [Περισσότερα]
Soul Star Boardshorts (29,90 €) [Περισσότερα]
TOP Lemon (16,00 €) [Περισσότερα]
Humor Lago Shorts (67,88 €) [Περισσότερα]
Tan Suede Leather Shoes (45,00 €) [Περισσότερα]
ASOS T-Shirt With Palm Print Pocket (16,29 €) [Περισσότερα]
ALDO Morang Aztec Espadrilles (54,30 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα