Διάλεξε όποια μπλούζα θες και κάντην δική σου!

10:34 5/6/2012 - Πηγή: Ntynomai

Η Sofia Filippa είναι μια ελληνική βιοτεχνία γυναικείων ενδυμάτων. Με γνώμονα την ποιότητα και δίνοντας βάρος στην ελληνική παραγωγή των ρούχων τους, η εταιρία υπάρχει στο χώρο του λιανιού εμπορίου από το 1985. Απέκτησε το δικό της φανατικό κοινό και με στόχο πάντα την εξέλιξη που απαιτεί η μόδα, μπήκε και στο ηλεκτρονικό εμπόριο διευρύνοντας τους ορίζοντές της.

‘Έχοντας 27 χρόνια εμπειρίας και επιτυχημένης πορείας στο χώρο της μόδας η δημιουργία του ηλεκτρονικού

καταστήματος είναι γεγονός! Και το sofiafilippa.gr θέλει να το γιορτάσει προσφέροντας υπέροχα δώρα στις αναγνώστριες του ntynomai!!!

Δύο τυχερές θα μπορούν να διαλέξουν όποια μπλούζα τους αρέσει από την αντίστοιχη κατηγορία του sofiafilippa.gr και να την κάνουν δικιά τους! Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μπείτε στην κατηγορία «Μπλούζες – Τοπ» και να μοιραστείτε μαζί μας την επιλογή σας στα σχόλια αυτής της σελίδας. Έτσι θα μπείτε στην ηλεκτρονική κλήρωση που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα και η οποία θα αναδείξει τους δύο νικητές.

Ο διαγωνισμός θα είναι ενεργός μέχρι την Κυριακή 10 Ιουνίου το βράδυ και οι νικητές θα ανακοινωθούν εδώ, σε αυτή τη σελίδα σαν Update, την επόμενη εβδομάδα.

Εμείς απλά σας δείχνουμε λίγες από τις δημιουργίες του sofiafilippa.gr!


Μπλούζα με έναν ώμο ριγέ [Περισσότερα]
Μπλούζα Μαυρό/ Άσπρο με μεταξωτυπία δαντέλα shy [Περισσότερα]
Μπλούζα τσαλακωτή κοντομάνικη με ιδιαίτερο σχέδιο μπροστά Γαλάζια [Περισσότερα]
Τοπ με Βολάν σε Κοραλί [Περισσότερα]
Τοπ αμπιγιέ σε γαλάζιο [Περισσότερα]
Τοπ με μεταξωτυπία σε Κίτρινο [Περισσότερα]

Καλή επιτυχία!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα