Ανοιξιάτικα βήματα

Όλες λατρεύουμε τα παπούτσια! Αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας ντουλάπας και είναι το άλφα και το ωμέγα στην εμφάνιση μας. Ένα ωραίο και μοδάτο παπούτσι μπορεί να αναδείξει και να απογειώσει ακόμη και το πιο βαρετό και αδιάφορο σύνολο.

Στις πασαρέλες γνωστών σχεδιαστών κυριάρχησαν τα έντονα χρώματα στα παπούτσια όπως το κόκκινο, το πορτοκαλί και το κίτρινο. Επίσης, επέστρεψαν τα ψηλοτάκουνα και οι πλατφόρμες για την Άνοιξη/καλοκαίρι 2012. Εντυπωσιακά πέδιλα, ξεχωριστά flat και πρωτότυπα τακούνια αποτελούν

τα must have για την φετινή άνοιξη.

Πιο συγκεκριμένα στον οίκο Prada κυριάρχησαν τα κόκκινα ψηλοτάκουνα πέδιλα και οι γόβες. Σατέν λεπτομέρειες, κομψά τακούνια και υλικά όπως τα φτερά και τα στρας χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά και δημιούργησαν μία ανεπανάληπτη συλλογή.

Ο αγαπημένος σε όλες μας Christian Louboutin φέτος ξεπέρασε τον εαυτό του. Για άλλη μία φορά ο διάσημος οίκος έκλεψε όλες τις εντυπώσεις με τις δημιουργίες του ακόμη και των flat παπουτσιών.

Τέλος, ο Jimmy Choo μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με το έντονο μπλε που ήταν κυρίαρχο σε όλη τη συλλογή του. Τούλι, δαντέλα και φτερά έδωσαν άλλο ύφος στα παπούτσια του οίκου και τα μετέτρεψαν σε αντικείμενα πόθου για όλες τις γυναίκες.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικά από τα παπούτσια που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον και θα φορεθούν πολύ φέτος. Επιλέξτε αυτά που σας ταιριάζουν και δημιουργήστε αξέχαστες εμφανίσεις.


LAURENCE DACADE [Περισσότερα]
Tri-color suede platform sandals (660,00 €) [Περισσότερα]
Perspex-heeled two-tone satin sandals (590,00 €) [Περισσότερα]
Marlene feather and suede sandals (1.395,00 €) [Περισσότερα]
Africa satin and fringed crochet sandals (1.470,00 €) [Περισσότερα]
Une Plume 140 patent-leather and cork wedges (395,00 €) [Περισσότερα]
Stitch-detailed leather sandals (290,00 €) [Περισσότερα]
Scalloped watersnake ballet flats (395,00 €) [Περισσότερα]
Diamond-print canvas and leather high-top sneakers (450,00 €) [Περισσότερα]
Zenith patent-leather moccasins (345,00 €) [Περισσότερα]
Faux patent-leather and cork sandals (235,00 €) [Περισσότερα]
Beaded leather flat sandals (375,00 €) [Περισσότερα]
Armani Jeans (120,00 €) [Περισσότερα]
ASOS LEAP Suede Driving Shoes (48,91 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα