Θα ‘ναι σα να μπαίνει η άνοιξη (στα H&M)

Ακόμη δεν μπήκε καλά καλά η νέα χρονιά, κι εσύ μας μιλάς για άνοιξη; Θα ρωτήσετε. Κι εγώ θα απαντήσω: Ναι κυρίες μου, για άνοιξη! Γιατί μόλις είδα τα ρούχα που θα δούμε στα αγαπημένα μας H&M με τον ερχομό της νέας σεζόν, ήθελα να μοιραστώ τον ενθουσιασμό μου μαζί σας.

Άνετα και καλοραμμένα, τα ρούχα της επόμενης σεζόν είναι μοντέρνα και νεανικά, αποπνέουν όμως και μια ρομαντική θηλυκότητα άλλων εποχών, και το κυριότερο, προσαρμόζονται πανεύκολα στο προσωπικό μας στυλ.

Το

κομψό λευκό κοστούμι αποτελεί βασικό κομμάτι της συλλογής, ενώ υπάρχουν πανωφόρια σε στυλ κιμονό, τα οποία προσωπικά σας προτείνω ανεπιφύλακτα, κρουαζέ φορέματα, παντελόνια με φαρδιά γραμμή.

Όσο για τα χρώματα; Λευκές και ουδέτερες αποχρώσεις συνδυάζονται με φρουτένιες πινελιές, όπως αυτές του κίτρινου, πορτοκαλί και πράσινου μήλου, αλλά και απαλές αποχρώσεις όπως βερυκοκί και μπλε.

Τα ρούχα είναι φτιαγμένα από βαμβάκι, ζέρσεϊ, μετάξι, δέρμα, οργάντζα και λινό, ενώ οι προσεγμένες λεπτομέρειες στις ραφές τονίζουν το ανδρόγυνο look, οι απαλές σούρες δημιουργούν αντίθεση, και τέλος το κρουαζέ στυλ και οι πιέτες μεγιστοποιούν τον όγκο, που αποτελεί τάση της νέας σεζόν, διατηρώντας όμως το σχήμα και αναδεικνύοντας τη σιλουέτα.

Τα αξεσουάρ: Παπούτσια με χοντρή σόλα ή ξύλινες πλατφόρμες, πολλά βραχιόλια που θυμίζουν χειροπέδες, δερμάτινα κολιέ, τσαντάκια-φάκελοι, λευκά γυαλιά ηλίου.

Η πρόταση: Σύμφωνα με τις πηγές μας, οι περισσότερες Ελληνίδες fashion bloggers έχουν ξετρελαθεί με το ανοιχτό πράσινο νέον φόρεμα. Είναι ένα φουτουριστικό κομμάτι που ξεχωρίζει και τραβάει τα βλέμματα, τολμήστε το αν θέλετε πάντα να κάνετε την διαφορά!

Keywords
Τυχαία Θέματα