Τάση Χειμώνας 2011-2012: Καλσόν με πέδιλο

14:34 6/1/2012 - Πηγή: Ntynomai

Μπορεί η μαμά σου να σε στραβοκοιτάξει αν σε δει να φοράς καλσόν και πέδιλο μαζί, μέσα στο καταχείμωνο, αλλά αυτό θα είναι μόνο η πρώτη αντίδραση. Αφού οι απανταχού fashionistas το υιοθέτησαν και το έκαναν μόδα εσύ θα το αγνοήσεις; Όχι, φυσικά. Ναι, αυτό είναι το νέο trend για τον φετινό χειμώνα που διανύουμε και αποκλείεται να μη το έχεις ήδη εντοπίσει σε διάσημες celebrities αλλά και γνωστές σου.

Εδώ μπορείς να παίξεις με τρείς διαφορετικούς τρόπους: φορώντας μαυρό οπάκ καλσόν σε συνδυασμό με μαύρα πέδιλα (προτείνω σε δέρμα σουέντ!)

ή μαύρο χοντρό καλσόν με πέδιλα σε γήινους τόνους καθώς και το αντίθετο, δηλ. οπάκ καλσόν σε μπεζ αποχρώσεις συνδυασμένο με μαύρα πέδιλα.

Αυτά τα τρία combinations είναι που παίζουν πιο πολύ. Όχι ότι δεν μπορείς να επιλέξεις και κάποιο οπάκ καλσόν σε φλούο χρώμα και να το σετάρεις με μαύρα πέδιλα, αλλά και το αντίθετο. Αλλά αυτό ας το αφήσουμε για τις πιο τολμηρές.

Αυτό που σου επισημαίνω να προσέξεις, σε κάθε περίπτωση, είναι το καλσόν να είναι οπωσδήποτε οπάκ (όσο πιο χοντρό γίνεται δηλαδή) και τα πέδιλα να έχουν πολλά λουράκια και να είναι από δέρμα σουέντ. Τα αγαπημένα μου για τον φετινό χειμώνα είναι σε μαύρες αλλά και μωβ αποχρώσεις.

Πιο κάτω σου προτείνω τα αντιπροσωπευτικότερα πέδιλα της e-αγοράς, αλλά και μερικές ιδέες από οπάκ καλσόν για να τα συνδυάσεις! Καλή επιτυχία!!!

Online προτάσεις αγοράς:
Suede sandals (450,00 €) [Περισσότερα]
Camilla Skovgaard sandals (188,00 €) [Περισσότερα]
Burak Uyan sandals (350,00 €) [Περισσότερα]
French connection sandals (110,00 €) [Περισσότερα]
Carvela Good Platform Evening Sandals (143,91 €) [Περισσότερα]
Carvela sandals (88,00 €) [Περισσότερα]
Steve Madden Haylow T-Bar Heeled Sandals (83,95 €) [Περισσότερα]
Zara sandals (59,95 €) [Περισσότερα]
Zara sandals (79,00 €) [Περισσότερα]
Fiore collection sandals (40,00 €) [Περισσότερα]
Guess (128,00 €) [Περισσότερα]
Pure Matt 100 denier black tights (30,00 €) [Περισσότερα]
Twin pack of merino-blend tights (82,00 €) [Περισσότερα]
Fiore collection sandals (8,00 €) [Περισσότερα]
House of Holland tights (16,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα