Trend alert: The Shirtdress

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, υπάρχουν τάσεις που ήρθαν για να κυριαρχήσουν. Κάποιοι θα τις αγαπήσουν αυτόματα ενώ κάποιοι άλλοι θα τις μισήσουν. Όπως και να έχει όμως, η τάσεις της μόδας μας προτείνουν νέα πράγματα, μας παρουσιάζουν νέες ιδέες που μπορούμε, αν το επιθυμούμε και αν πιστεύουμε ότι ταιριάζει στην προσωπικότητα μας, να προσαρμόσουμε στο δικό μας στυλ.

Αυτήν την σεζόν, μια από αυτές τις κυρίαρχες τάσεις είναι το shirtdress, το πουκάμισο-φόρεμα.

Πολύ κοντά στην αισθητική του ανδρόγυνου, το shirtdress είναι ένα κομμάτι που μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα πολυμορφικό. Ιδανικό για τις ημέρες του γραφείου αλλά και χαλαρές βόλτες τόσο στην πόλη όσο και στο νησί, το shirtdress είναι ένα κομμάτι που θα χαρίζει διαφορετικότητα στο καθημερινό γυναικείο ντύσιμο και έξτρα βαθμούς στυλ.

Το κλασσικό πουκάμισο, φέτος αποκτά μακρύτερο μήκος, prints αλλά και ιδιαίτερες γραμμές που το μεταμορφώνουν από το κατεξοχήν ανδρικό κομμάτι σε κάτι εξολοκλήρου θηλυκό και μοντέρνο.

Επέλεξε την λευκή εκδοχή του shirtdress για μια casual chic εμφάνιση που θα μαγνητίσει τα βλέμματα. Για τις ώρες του γραφείου συνδύασε το με ένα ζευγάρι μαύρα ή ακόμα και ασημί brogues ή με ένα ζευγάρι πέδιλα με λεπτό λουράκι που δένει στον αστράγαλο. Κράτησε τον minimal ανδρόγυνο χαρακτήρα του και το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό. Συνδύασε το επίσης με flatforms ή σανδάλιά για τις πρωινές σου βόλτες και δώσε του ένα πιο θηλυκό σχηματισμό φορώντας μια ζώνη στην μέση σου. Πειραματίσου μαζί του και προσάρμοσε το στο δικό σου ξεχωριστό στυλ.

Γυναικεία Πουκαμίσα (29,90 €) [Περισσότερα]WROB άσπρο (39,60 €) [Περισσότερα]ASOS Shirt Pencil Dress in Broderie (91,55 €) [Περισσότερα]ASOS Shirt Dress With Sheer Panel (53,52 €) [Περισσότερα]Levi's Shirt Dress (98,59 €) [Περισσότερα]Just Female Sleeveless Shirt Dress (59,15 €) [Περισσότερα]Pepe Jeans Shirt Dress With Waist Tie (83,10 €) [Περισσότερα]PEPALOVES - PRINT DRESS (31,20 €) [Περισσότερα]ΤΖΗΝ ΦΟΡΕΜΑ SET (42,68 €) [Περισσότερα]The Laden Showroom X Mirror Mirror Dip Back Shirt Dress (36,62 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα