Βάλε τη «μαγεία» στην ζωή σου! Πέντε καθημερινά ξόρκια για να είσαι ευτυχισμένη

Μπορείς να κάνεις μαγικά και να αλλάξεις την ζωή. Να καταφέρεις το ακατόρθωτο και να πάρεις αυτό που σου αξίζει!

Θέλεις να φτιάξεις μια ωραία καθημερινότητα, να είσαι δυνατή, να αισθάνεσαι καλά και να είσαι ευτυχισμένη; Μπορείς με τα έξι "ξόρκια" ευτυχίας, γαλήνης και πίστης. Ξεκίνα να τα ψιθυρίζεις και να τα λες από μέσα σου...Ολημερίς!

1. Μπορώ να κάνω οτιδήποτε θέλω έτσι όπως είμαι!

Εδώ και χρόνια προσπαθείς να χάσεις κιλά για να ερωτευθείς, να ντυθείς καλά, να βγεις και να εντυπωσιάσεις. Μην αφήνεις τίποτα να πάρει τον έλεγχο της ζωής σου. Έτσι όπως είσαι ,αυτό που

είσαι είναι το τέλειο. Αυτό έχεις, με αυτό πορεύεσαι και με αυτό ζεις και δημιουργείς. Σταμάτα να σκέφτεσαι τι θα γινόταν αν! και βγες να κατακτήσεις τον κόσμο!

2.Μου επιτρέπεται να επιθυμώ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Έχω το δικαίωμα να επιθυμώ έρωτα, υγεία, πλούτη, αγάπη, πάθος, ζωή, φιλίες, εξόδους, χάδια, ένταση, δημιουργία και έμπνευση.

3. Κάνω ό,τι κάνω για να είμαι χαρούμενη και να μπορώ να χαμογελάω!

Επιλέγω ό,τι με κάνει να χαμογελάω και δεν επιτρέπω σε κανένα να παρεμβαίνει στις επιλογές μου. Είναι η ζωή μου και την κάνω όπως θέλω διότι μόνο εγώ ξέρω τι με "γεμίζει" και τι στόχους έχω. Ζω, αναπνέω και δημιουργώ με γνώμονα την ψυχική μου ηρεμία!

4. Η ζωή είναι εύκολη!

Αν την αγαπήσεις, αν πάρεις την απόφαση να ζήσεις έντονα θα δεις ότι όλα είναι εύκολα. Διασκέδασε, άσε την ψυχή σου να ξεσκάσει και γέμισε το μυαλό σου με εικόνες και εμπειρίες. Κάθε μέρα είναι μία νέα ζωή. Είναι ελπιδοφόρα, γεμάτη θαύματα και...εύκολη στην πράξη!

5. Είμαι πιο δυνατή από όσο φαντάζομαι!

Πέφτεις αλλά σηκώνεσαι. Λυγίζεις, σπας, ξαναγεννιέσαι. Κάθε δυσκολία, πένθος, πίκρα, δυστυχία σε αφήνει πιο δυνατή και πιο αποφασισμένη. Κοίτα στον καθρέφτη τον καινούργιο σου εαυτό και πάρε απόφαση ότι ζεις για να παλεύεις και να βγαίνεις νικήτρια. Μπορείς τόσα πολλά και είσαι τόσο δυνατή που σου προκαλείς εντύπωση!

Keywords
Αναζητήσεις
xorkia gia xvrismo
Τυχαία Θέματα