My bow!

12:41 8/8/2014 - Πηγή: Ntynomai

Με ένα κλικ μπορείς να βρεθείς στο myBow, σε ένα εύχρηστο site που θα μετατρέψει τις αγορές σου σε ένα παιχνίδι πλοήγησης ανάμεσα σε ενδύματα και αξεσουάρ που κάνουν τη διαφορά. Με σύνθημα την φράση "το ρούχο είναι μήνυμα" αποστολή του mybow είναι το μήνυμα αυτό να είναι σαγηνευτικό, ιδιαίτερο και σε αρμονία με την προσωπικότητά σας.

Εκτός από τα μοναδικά προϊόντα, η εξυπηρέτηση, η άμεση ανταπόκριση στις επιλογές και τις επιθυμίες σας κάνουν κάθε αγορά μία διασκεδαστική εμπειρία, όπως δηλαδή πρέπει να είναι το shopping!

Γυναικείο Φόρεμα
Κοντό με έναν Ώμο (16,79 €) [Περισσότερα]Γυναικείο Φόρεμα Κοντό Αμάνικο Ριγέ (11,39 €) [Περισσότερα]Γυναικείο Φόρεμα Μακρύ Αμάνικο με Στάμπα (9,99 €) [Περισσότερα]Γυναικεία Φούστα Κοντή Εμπριμέ (6,89 €) [Περισσότερα]Γυναικεία Φούστα Κοντή Ριγέ με Λάστιχο (13,99 €) [Περισσότερα]Γυναικεία Φούστα Μακριά Μονόχρωμη (13,29 €) [Περισσότερα]Γυναικεία Μπλούζα Basic Μακριά (5,69 €) [Περισσότερα]Γυναικεία Μπλούζα Basic Φανελάκι (5,59 €) [Περισσότερα]Γυναικεία Μπλούζα Basic με Λεπτές Τιράντες (3,19 €) [Περισσότερα]Γυναικείο Κολιέ (5,99 €) [Περισσότερα]Βραχιόλι με ροζ πέτρες & στρας (3,99 €) [Περισσότερα]Γυναικείο Κολιέ (7,19 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Ntynomai