Σε μαγικά νησιά

Αφού ο καιρός έφτιαξε και η θερμοκρασία ανέβηκε, επιτέλους καταλάβαμε πως είναι καλοκαίρι. Η υπέροχη αυτή εποχή είναι έτοιμη να μας υποδεχτεί όπως και τα μοναδικά ελληνικά νησιά μας. Έχουμε αρχίσει λοιπόν να οργανώνουμε τις διακοπές μας και να σκεφτόμαστε το μέρος που θα επισκεφθούμε φέτος. Εκτός από την απόδραση που θα κάνουμε ήρθε η ώρα να οργανώσουμε και την βαλίτσα μας.

Ως γυναίκες πάντα υπερβάλλουμε και παίρνουμε αρκετά ρούχα τα οποία

δεν φοράμε σχεδόν ποτέ, ξεχνώντας βασικά κομμάτια της καλοκαιρινής μας γκαρνταρόμπας.

Μην ανησυχείς σε αυτό το post θα βρεις ότι χρειάζεσαι να έχεις μαζί στις καλοκαιρινές διακοπές σου αποφεύγοντας τις υπερβολές.

Tip number 1: Αν βρεθείς σε κάποιο κοσμοπολίτικο νησί όπως είναι η Μύκονος ή η Πάρος φρόντισε να εφοδιαστείς με αρκετά μαγιό και πολλά θηλυκά και κομψά φορέματα. Μην κάνεις το λάθος και πάρεις ψηλοτάκουνα μαζί σου, καθώς είναι σίγουρο πως θα σε δυσκολέψουν στις μετακινήσεις σου στα πλακόστρωτα σοκάκια.

Tip number 2: Αν αποφασίσεις να επισκεφθείς την Κέρκυρα ή την Ρόδο πάρε μαζί σου πολλά σορτσάκια, άνετα t-shirts και κομψά σανδάλια αφού τα νησιά διαθέτουν πολλά αξιοθέατα και θα χρειαστεί να έχεις μαζί σου άνετα και δροσερά ρούχα.

Τip number 3: Aν πάλι προτιμάς κάτι ποιο χαλαρό όπως camping στην Ίο ή την Σκιάθο μην ξεχάσεις απαραίτητα γυαλιά ηλίου και πολλά καπέλα αφού ο ήλιος δεν αστειεύεται. Επίσης ξέχασε jeans φορέματα και προτίμησε πιο casual ρούχα.


Άσπρο λευκό φόρεμα (27,92 €) [Περισσότερα]
Τ-shirt με ιδιαίτερο τύπωμα (26,00 €) [Περισσότερα]
Ψηλόμεσο shorts (23,92 €) [Περισσότερα]
Kαλοκαιινά σανδάλια σε μπλε χρώμα (22,00 €) [Περισσότερα]
Ριγέ φούστα (34,90 €) [Περισσότερα]
Ασσύμετρο t-shirt (22,90 €) [Περισσότερα]
Mεταλλικό κολιέ (13,90 €) [Περισσότερα]
Γυαλιά ηλίου (95,50 €) [Περισσότερα]
Τσάντα μεγάλη με κρόσσια (33,00 €) [Περισσότερα]
Μαγιό Αsos (47,51 €) [Περισσότερα]
Mαγιό Αsos (40,73 €) [Περισσότερα]
Σαγιονάρες mariietta’s fantazy (15,00 €) [Περισσότερα]
Σανδάλια σε κίτρινο χρώμα (80,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα