London Street Style: Feel free to express yourself!

Έχω επισκεφτεί αρκετές φορές το Λονδίνο και το τελευταίο διάστημα όντας πλέον επισήμως κάτοικος αυτού, έχω διαμορφώσει την άποψη, πως το Λονδίνο αποτελεί το απόλυτο μέρος για κάποιον να απελευθερωθεί και να εκφράσει μέσα από το ντύσιμό του και την πιο τρελή κι απόκρυφη πλευρά του, όντας τουλάχιστον βέβαιος πως κανένας δεν πρόκειται να σχολιάσει την εικόνα ή την πρόθεσή του. Με λίγα λόγια, στο Λονδίνο υπάρχει χώρος για κάθε style και προσωπικότητα, γεγονός που ορίζει μάλιστα στο τέλος την εικόνα της πόλης και των ανθρώπων της. Ας μην ξεχνάμε

άλλωστε πως μιλάμε για έναν από τους πιο τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο, ο οποίος φιλοξενεί καθημερινά χιλιάδες ανθρώπους από όλα τα μέρη του κόσμου.

Κι αν με βάση τα παραπάνω το street style του Λονδίνου χαρακτηρίζεται από μια πολυπολιτισμική ποικιλία εικόνων και επιρροών, ας προσπαθήσουμε να απομονώσουμε και να αποκωδικοποιήσουμε ποιες είναι οι τάσεις αυτές, που η λονδρέζικη αγορά προτάσσει, διαμορφώνοντας το ιδιαίτερο look της επαναστάτριας πριγκίπισσας!

Φαρδιά μπουφάν, κλεμμένα τις περισσότερες φορές από το ανδρικό section των καταστημάτων, ογκώδη παπούτσια, φερμένα από το παρελθόν κομμάτια με τη φθορά του χρόνου είναι μερικά από τα βασικά ρούχα-κλειδιά μιας fashionista του Λονδίνου! Κι αν τα χρώματα της ίδιας της πόλης, λόγω καιρού κυρίως, καλύπτουν την παλέτα του γκρι, τα έντονα χρώματα, όπως το κόκκινο, το φούξια, το πράσινο και το κίτρινο είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στους Άγγλους. Δεν διστάζουν μάλιστα να τα αποδώσουν στις κάλτσες τους, σε ένα κατά τα άλλα, total black look!

Σημαντική θέση στην wardrobe τους έχουν τα κασκόλ και τα σκουφιά, καπέλα κλπ, μιας και τους προστατεύουν αποτελεσματικά από το κρύο. Τέλος, οι Άγγλοι, θηλυκού- αρσενικού γένους, αγαπούν πολύ τα flower μοτίβα και δεν διστάζουν να τα εισάγουν στο ντύσιμό τους ασχέτως εποχής!

Oι αντισυμβατικοί συνδυασμοί έχουν την τιμητική τους, δίνοντας μια ιδιαίτερη δυναμική σε κάθε κομμάτι της wardrobe μας: διαφανείς μακριές φούστες με all star τύπου παπούτσια, γούνινα jacket με αθλητικές φόρμες, κοστούμια με χρωματιστές έντονες κάλτσες, camo jackets με λεπτομέρειες από χρυσές πούλιες.

Κλείνοντας το άρθρο αυτό λοιπόν, ας συγκρατήσουμε στο μυαλό μας πως μια γνήσια Λονδρέζα fashionista δεν φοβάται να εκφραστεί μέσα από τις αυθόρμητες κι ευφάνταστες επιλογές της, αποτυπώνοντάς τες στο καθημερινό της ντύσιμο. Φορέστε τον καλύτερο εαυτό σας λοιπόν!


JERSEY SLEEVED CAMO JACKET (72,00 €) [Περισσότερα]
CAMO PRINT LANTERN DRESS (98,00 €) [Περισσότερα]
GENUINE MONGOLIAN SHAWL ARMY (202,00 €) [Περισσότερα]
CRYSTAL EMBELLISHED ARMY JACKET (156,00 €) [Περισσότερα]
STAINED GLASS BOMBER JACKET (111,00 €) [Περισσότερα]
**VARSITY JACKET BY J.W. ANDERSON FOR TOPSHOP (169,00 €) [Περισσότερα]
VARSITY JACKET (72,00 €) [Περισσότερα]
LARGE AZTEC KNITTED LEGGINGS (33,00 €) [Περισσότερα]
EYELET AND LASERCUT FLOPPY HAT (36,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα