To leopard δεν είναι trend… είναι διαχρονική αξία!

Παρά το γεγονός πως είμαι λάτρης του minimal και των μονόχρωμων συνδυασμών, υπάρχει ένα εμπριμέ που λατρεύω… Κι αυτό δεν είναι άλλο από το leopard, φυσικά! Από το total black look, μέχρι το jean παντελόνι μας με το κλασσικό white t-shirt, το leopard print κάνει θαύματα, ανανεώνοντας την εικόνα μας αλλά και την

αυτοπεποίθησή μας!

Ξεκινώντας με τις πιο safe επιλογές, λεπτομέρειες leopard όπως ένα φουλάρι, μια ζώνη, ένα clutch ή ακόμα κι ένα ζευγάρι παπούτσια, μπορούν εύκολα να αναβαθμίσουν ένα απλό outfit σε κάτι μοναδικό αλλά και μοδάτο. Εκτός από το μαύρο που ήδη ανέφερα, το leopard ταιριάζει απίστευτα με το λαδί, το βαθύ μπλε, το έντονο βυσσινί ή αλλιώς, burgundy, το γκρι, αλλά και το μπεζ της άμμου ή το camel. Για τις πιο τολμηρές, το leopard απογειώνεται σε συνδυασμό με το κόκκινο, το έντονο κίτρινο, το ροζ αλλά και το πιο παλ φιστικί ή αλλιώς mint. Μην φοβηθείτε να πειραματιστείτε, αν κι εφόσον είστε μετρημένες! Παραμείνετε στη λεπτομέρεια, κι όλα καλά θα πάνε!

Αν πάλι έχετε ήδη σταμπάρει μια leopard φούστα, παντελόνι, παλτό ή πουκάμισο, συνδυάστε τα με μονόχρωμα κυρίως σύνολα, αναδεικνύοντας ουσιαστικά το print που επιλέξατε. Να θυμάστε πως μια φούστα, ένα παλτό ή ένα παντελόνι, καλύπτοντας μεγάλο μέρος του σώματός μας, δείχνει καλύτερα όταν είναι το μόνο που τραβά την προσοχή μας, κι άρα είναι καλύτερα να συνδυάζεται με μαύρο ή γκρί. Όσο για το leopard πουκάμισο, όταν φοριέται μέσα από ένα πουλόβερ μας προσφέρει μεγαλύτερη ελευθερία ως προς τα χρώματα με τα οποία θα φορεθεί.

Τέλος, παρά τις έντονες τάσεις των mix+match και print+print που διέπουν τον τελευταίο καιρό το fashion προσκήνιο, θα σας πρότεινα να το αποφύγετε, μιας και οι επιτυχείς προσπάθειες είναι πραγματικά λίγες.


Current/ Elliot Rolled Skinny In Camel Leopard Cord (263,91 €) [Περισσότερα]
Darling Leopard Contrast Collar Dress (56,95 €) [Περισσότερα]
Lipsy 2 in 1 Leopard Dress (38,89 €) [Περισσότερα]
Black & Brown Francesca Leopard Calf Hair Belt (44,45 €) [Περισσότερα]
French Connection Leopard Scarf (34,73 €) [Περισσότερα]
Sam Edelman Petty Leopard Ankle Boots (243,08 €) [Περισσότερα]
Evil Twin “Boomkat” Leopard Print Velvet Shorts (52,09 €) [Περισσότερα]
ALDO Cedrina Leopard Ankle Boots (125,01 €) [Περισσότερα]
Motel Leopard Shirt (38,89 €) [Περισσότερα]
Izzue T-shirt with Leopard Pocket (69,45 €) [Περισσότερα]
Illustrated People Leopard Jumper (76,40 €) [Περισσότερα]
ASOS Trainers With Leopard Print (41,67 €) [Περισσότερα]
ASOS PETITE Exclusive Leopard Print Skinny Jeans (48,62 €) [Περισσότερα]
Criminal Damage T-Shirt with Leopard Logo (34,73 €) [Περισσότερα]
Point Rivets Leopard Flat Shoes (66,76 €) [Περισσότερα]

Μην περιμένετε άλλο λοιπόν και βγάλτε προς τα έξω την άγρια πλευρά σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα