Rock baroque? Και όμως!

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά trends, έρχεται από τα runways γνωστών οίκων μόδας και μας μεταφέρει σε μία άλλη εποχή! Και πιο συγκεκριμένα στην Ρώμη του 16ου αιώνα, όταν η τάση αυτή έκανε την εμφάνισή της ξεκινώντας από την αρχιτεκτονική, την ζωγραφική και την λογοτεχνία. Πολύ σύντομα όμως η επιβλητική αυτή αισθητική, επεκτάθηκε και στον ρουχισμό.

Μπροκάρ υφάσματα, πολύτεχνες χρυσές λεπτομέρειες και πολυτελή σχέδια που πραγματικά μας σαγηνεύουν, είναι μερικές από τις προτάσεις των οίκων Balmain, Dolce & Gabbana και Lanvin. Και αν αναρωτιέστε

πως μπορείτε να προσθέσετε αυτή την αίγλη στο ντύσιμο σας, χωρίς να μοιάζετε με πριγκίπισσες μιας άλλης εποχής, σήμερα θα σας δώσουμε μικρές στυλιστικές προτάσεις, για να ροκάρετε αυτό το trend!

Σε όλα αυτά θα ήθελα επίσης να προσθέσω, οτι το baroque, είναι μια πολύ αγαπημένη τάση αρκετών ροκ ερμηνευτών, όπως ο Mick Jagger και ο Brandon Flowers (The Killers), καθώς και της ανερχόμενης ραπερ Colette Karr.

Ένα φόρεμα που μπλέκει τις χρυσές λεπτομέρειες με το λεοπάρ print, γίνεται αρκετά καθημερινό και μπορεί να φορεθεί με ένα ζευγάρι αθλητικές πλατφόρμες (ή μποτίνια) και ένα δερμάτινο μπουφάν.

Τα καθαρά baroque φορέματα, θα σας τα προτείναμε για μια πιο βραδινή εμφάνιση και σε συνδυασμό με μονόχρωμα αξεσουάρ, μιας και είναι από μόνα τους αρκετά επιβλητικά.


Retro Print Green Dress (29,84 €) [Περισσότερα]
Baroque and Roll dress (52,78 €) [Περισσότερα]
Baroque Skater Dress (131,96 €) [Περισσότερα]
Unitard with Baroque Print (55,56 €) [Περισσότερα]

Μία baroque μπλούζα, είναι εύκολο να συνδυαστεί με ένα απλό τζινάκι, απλά και μόνο για να προσθέσει αυτή την εντυπωσιακή λεπτομέρεια! Τον ίδιο σκοπό εξυπηρετούν και μερικά προσεγμένα αξεσουάρ, που με την λάμψη τους τραβάν τα βλέμματα επάνω σας! Μην διστάσετε να φορέσετε ένα ζευγάρι χρυσές κάλτσες με ένα μονόχρωμο μαύρο φόρεμα!


Baroque Mesh Jumper (31,28 €) [Περισσότερα]
Sweatshirt with Baroque Cross (34,73 €) [Περισσότερα]
Baroque-Like print leggings (23,14 €) [Περισσότερα]
Pencil Skirt In Baroque Print (19,45 €) [Περισσότερα]
Roberto Cavalli skirt (240,00 €) [Περισσότερα]
baroque metalwork belt (22,53 €) [Περισσότερα]
Baroque earrings (9,38 €) [Περισσότερα]
Brocade Ankle Socks (4,38 €) [Περισσότερα]
Brocade Flatforms (19,45 €) [Περισσότερα]
Brocade Creepers (48,62 €) [Περισσότερα]

Τραγούδι της εβδομάδας “Satisfaction” από τους Rolling Stones, γιατί απλά δεν χορταίνουμε αυτό το trend!

Keywords
Τυχαία Θέματα