Espadrilles αντρικές: οι παρεξηγημένες!

Στην Ελλάδα συμβαίνει αυτό μόνο, να θεωρούνται οι espadrilles ένα γυναίκειο παπούτσι ενώ είναι ένα παπούτσι που αφορά και τα δυο φύλα, ας θυμηθούμε τον Picasso που τις φορούσε και που πραγματικά, αν τις φορέσετε σωστά, μπορούν να αναδείξουν μοναδικά το στυλ σας. Η αλήθεια βέβαια είναι πως δεν ταιριάζουν σε όλους τους άντρες, όπως και πολλά άλλα πράγματα όμως, εξάλλου δεν μπορούν όλα να ταιριάζουν σε όλους.

Όμως, ειδικά το καλοκαίρι που το στυλ είναι πιο χαλαρό και ανάλαφρο αξίζει να τις δοκιμάσετε, κυρίως στις διακοπές και στις βόλτες σας στα σοκάκια, καθώς πρόκειται για ένα πολύ ωραίο και κυρίως άνετο παπούτσι, που μπορεί να σας συνοδέψει σχεδόν παντού.

Μπορούν να φορεθούν με τη βερμούδα σας στις καλοκαιρινές σας βόλτες, με ένα υφασμάτινο χαλαρό παντελόνι, με το denim παντελόνι σας και το καλό είναι πως πια τα σχέδια έχουν αναβαθμιστεί, είναι πραγματικά καλόγουστα, διαφορετικά, δίνουν στυλ και ναι, αξίζει να το τολμήσετε. Εξάλλου σκεφτείτε και το εξής, αν δεν τολμήσετε κάτι διαφορετικό τώρα το καλοκαίρι που σχεδόν τα πάντα επιτρέπονται, πότε θα το κάνετε; Βρήκαμε τις πιο ωραίες και στιλάτες της αγοράς για τα μάτια σας μόνο και ναι καταρρίπτουμε τους μύθους που δεν έχουν βάση. Οι espadrilles φοριούνται από όλους!

Lacoste Marice (37,50 €) [Περισσότερα]Εσπαντρίγες Funky Buddha (17,90 €) [Περισσότερα]Toms Dark Grey (45,50 €) [Περισσότερα]Toms Black Grey (42,00 €) [Περισσότερα]Toms Bali Tribal Ανδρικά (38,50 €) [Περισσότερα]Ανδρικές Εσπαντρίγιες Toms (55,00 €) [Περισσότερα]Ανδρικές Εσπαντρίγιες (14,94 €) [Περισσότερα]Toms Navy Cotton (48,90 €) [Περισσότερα]Superdry Αντρικές Εσπαντρίγιες (17,50 €) [Περισσότερα]Tommy Hilfiger Espadrille (69,00 €) [Περισσότερα]Εσπαντρίγες Funky Buddha (27,93 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα