Τα πανωφόρια του φθινοπώρου!

Ήδη δειλά δειλά έκαναν την εμφάνιση τους τα πανωφόρια του Φθινοπώρου, που σαφώς είναι πιο ελαφριά και κυρίως-ειδικά τον Σεπτέμβρη για τις πιο βραδινές ώρες παρόλα αυτά είναι κομψά και προσθέτουν στυλ στην τελική μας εμφάνιση.

Πρώτο ρόλο παίζουν, όπως πάντα οι καπαρντίνες, ένα ρούχο που πάντα θα έχει θέση στην καρδιά και στη ντουλάπα μας, σε μαύρο, μπεζ

και ταμπά, οι καπαρντίνες είναι απόλυτα απαραίτητες και κομψές! Φοριούνται όλες τις ώρες της ημέρας και μπορούν να απογειώσουν τόσο ένα casual ντύσιμο, όσο και ένα πιο επίσημο.

Ζακέτες, ελαφριές, φέτος πιο παιχνιδιάρικες, με περισσότερα χρώματα, σαφώς όμως αγαπάμε και τις κλασικές μακριές στα χρώματα της γης, που δίνουν έναν αέρα πιο σοφιστικέ στις εμφανίσεις μας.

Τέλος, τα denim jackets, θα αποτελούν ένα ρούχο που δεν θα σταματήσουμε ποτέ να αγαπάμε, καθώς μας θυμίζουν την εφηβεία, διακρίνονται δηλαδή για το νεανικό στοιχείο που τα διακρίνει, είναι άνετα, είναι cool και κυρίως συνδυάζονται με τα περισσότερα ρούχα μας. Φέτος είναι η χρονιά τους, τα συναντάμε και σε πιο maxi εκδοχές, που θα αποτελέσουν μεγάλη τάση, επίσης με σχέδια και βολάν. Όποιο και να επιλέξετε ένα είναι το σίγουρο, είναι ένα ρούχο που πάντα θα συνοδεύει τα φθινοπωρινά σας ντυσίματα.

Τζιν Μπουφάν Γυναικείο (120,00 €) [Περισσότερα]Τζιν Μπουφάν Γυναικείο (120,00 €) [Περισσότερα]Ζακέτα Γυναικεία (28,00 €) [Περισσότερα]Γυναικεία Καπαρτίνα Juicy Couture (158,00 €) [Περισσότερα]Γυναικεία Καπαρτίνα (44,90 €) [Περισσότερα]Παλτό Γυναικέιο (100,00 €) [Περισσότερα]Ζακέτα Πλεκτή (95,00 €) [Περισσότερα]Adidas Track Top (62,96 €) [Περισσότερα]Γυναικεία Καμπαρντίνα (47,96 €) [Περισσότερα]Tommy Hilfiger (120,00 €) [Περισσότερα]Γυναικείο Τζιν Μπουφάν (44,95 €) [Περισσότερα]Skater Trench Coat (55,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα