Funkmartini: Άγγιξε την ομορφιά με ένα κλικ!

Σε μία εποχή που οι ρυθμοί είναι γρήγοροι, που ο χρόνος συχνά ποτέ δεν είναι αρκετός αλλά η ομορφιά ανάγκη, εσωτερική και εξωτερική, χρειαζόμαστε τα κατάλληλα ''όπλα'', για να ανταποκριθούμε στα θέλω μας, να οργανώσουμε όλα εκείνα τα οποία μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα, μοναδικά, αξεπέραστα. Πόσες φορές εξάλλου δεν σας έχει τύχει να χρειάζεστε μανικιούρ τελευταία στιγμή και να μην βρίσκεστε διαθέσιμο ραντεβού; Πόσες φορές αναζητάτε κομμωτήριο που θα πετύχει αυτό το οποίο πραγματικά επιθυμείτε;

Τα πράγματα πλέον είναι απλά και έχουν ένα όνομα: Funkmartini, η πρώτη

και μεγαλύτερη διαδικτυακή πλατφόρμα αναζήτησης και εύρεσης ραντεβού περιποίησης και ομορφιάς στην Ελλάδα, που αποτελεί την πιο έξυπνη επιλογή και με ένα κλικ σας φέρνει κοντά στο ραντεβού ομορφιάς που αναζητάτε. Με απλά λόγια, αποτελεί τον πιο χρηστικό, εύκολο και funky τρόπο να αναζητήσετε, να ανακαλύψετε και να κλείσετε ραντεβού διαδικτυακά, σε όλες τις υπηρεσίες φροντίδας προσώπου, σώματος και άκρων, χρησιμοποιώντας διαφορετικά κριτήρια, όπως το όνομα της επιχείρησης, την περιοχή, τις υπηρεσίες, τη μέρα και την ώρα που επιθυμείτε.

Η ζωή εξελίσσεται, το ίδιο και η ομορφιά, τα πάντα πια γίνονται μέσω διαδικτύου, γεγονός που το θεωρώ μαγικό, γλιτώνουμε χρόνο, έχουμε επιλογές, άπειρες επιλογές, δεν είναι τυχαίο πως η Funkmartini συνεργάζεται με 1600(!), ναι καλά διαβάζετε, οίκους ομορφιάς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η Funkmartini αποτελεί το πιο αξιόπιστο εργαλείο αναζήτησης και το πιο σημαντικό. Διαθέτει Points system όπου εσύ επιλέγεις την υπηρεσία που θα κλείσεις και που έχεις ανάγκη. Σε επιβραβεύει, αφού κάθε φορά που συγκεντρώνεις 200 πόντους επιβράβευσης, κερδίζεις το μοναδικό Funkmartini #Happybox γεμάτο επώνυμα προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς.

Τέλος, δίνοντας τον κωδικό FIRST, κερδίζετε 5 ευρώ με την πρώτο booking!

Ο κόσμος πια της ομορφιάς έχει ένα όνομα, Funkmartini και είναι εκεί για εσάς, κάθε μέρα κάθε στιγμή, όποτε πραγματικά τον χρειαστείτε, δυναμικά, μοναδικά, κάνοντας σε να δείχνεις υπέροχη από την κορυφή έως τα νύχια. Στο χέρι σου είναι να το χρησιμοποιήσεις λοιπόν...

Keywords
Τυχαία Θέματα