Ξεκίνησε η δράση στο γρασίδι (vids)

19:32 8/6/2021 - Πηγή: Tennis24

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρώτο 250αρι τουρνουά της grass court season, στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας.

Ενώ το δεύτερο Grand Slam της χρονιάς ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί, η δράση στο γρασίδι έχει ξεκινήσει, με τις παρουσίες των Ντένις Σαποβάλοφ, Χούμπερτ Χούρκατς, Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ και Μάριν Τσίλιτς, να ξεχωρίζουν στο Mercedes Cup.

Την Τρίτη πραγματοποιήθηκαν

οι πρώτοι τέσσερις αγώνες του κυρίως ταμπλό στη Στουτγκάρδη, με τους Μάριν Τσίλιτς, Νικολόζ Μπασιλασβίλι, Ούγκο Ουμπέρ και Λόιντ Χάρις να παίρνουν προκρίσεις για τον 2ο γύρο του θεσμού.

Αρχικά ο Κροάτης, επικράτησε με 7-5, 6-3 του ανερχόμενου Γερμανού, Ρούντολφ Μοέλεκερ και στον 2ο γύρο θα τεθεί αντιμέτωπος με το Νο5 του ταμπλό, Νικολόζ Μπασιλασβίλι.

Ο Γεωργιανός από την πλευρά του, κέρδισε το ντέρμπι της πρεμιέρας κόντρα στον σπεσιαλίστα του γρασιδιού, Ντάστιν Μπράουν, με 6-3, 7-6(4).

Win or lose, it’s always special to see Dustin Brown on grass @DreddyTennis #MercedesCup pic.twitter.com/lR72JqriyP

Tennis TV (@TennisTV) June 8, 2021

Straight sets νίκες πανηγύρισαν και οι Ούγκο Ουμπέρ και Τζορτζ Λόιντ Χάρις. Ο Γάλλος επιβλήθηκε του Μάρτον Φούτσοβιτς με 6-3, 6-1, ενώ ο Νοτιοαφρικανός απέκλεισε τον Ζιλ Σιμόν με 6-4, 7-5.

Ο Ουμπέρ περιμένει τη μονομαχία του Ζερεμί Σαρντί με τον Γιανίκ Χάνφμαν για να μάθει τον επόμενο αντίπαλό του, ενώ ο Χάρις θα τεθεί αντιμέτωπος με τον παραδοσιακά καλό στο γρασίδι και Νο3 του ταμπλό στη Στουτγκάρδη, Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ.

MERCEDES CUP SINGLES DRAW l OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ξεκίνησε η δράση στο γρασίδι (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα