Μουζέτι: “Δεν εγκατέλειψα λόγω τραυματισμού”

15:10 8/6/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Λορέντσο Μουζέτι παραδέχθηκε πως αποσύρθηκε από την αναμέτρηση με τον Τζόκοβιτς καθώς δεν μπορούσε να κερδίσει ούτε ένα πόντο από το 2ο σετ και μετέπειτα, που ο Νόβακ ήταν σαρωτικός και όχι λόγω τραυματισμού.

Να υπενθυμίσουμε πως το Νο76 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ κέρδισε τα δύο πρώτα του αγώνα (6-7(7), 6-7(2)), όμως στην συνέχεια δεν κατάφερε να αντέξει στην τεράστια πίεση που του άσκησε ο 18 φορές πρωταθλητής grand slam (6-1, 6-0, 4-0).

Αναλυτικά

τα όσα είπε ο 19χρονος Ιταλός:

Όχι, όχι, δεν ήταν τραυματισμός. Ένιωσα κάποιες κράμπες και λίγο πόνο στη μέση μου. Δεν μπορούσα να κερδίσω ούτε έναν πόντο και δεν ήταν όμορφο για το κοινό που βρισκόμουν εκεί. Δεν υπήρχε πιθανότητα να κερδίσω ακόμα και έναν πόντο, οπότε αποφάσισα πως το καλύτερο θα ήταν να εγκαταλείψω”.

Η απόφαση του Μουζέτι δεν έκανε καλή εντύπωση στον Μπόρις Μπέκερ, ο οποίος δήλωσε:

“Όταν αντιμετωπίζεις τους καλύτερους του κόσμου, πρέπει να βρίσκεσαι εκεί σωματικά και πνευματικά. Οι νέοι παίκτες δεν το καταλαβαίνουν αυτό. Δεν φτάνει να παίξεις καλό τένις, πρέπει να δείξεις χαρακτήρα και να έχεις προσωπικότητα. Δεν είδα κάποιον σοβαρό τραυματισμό, γι’ αυτό και δεν είδα κάποιον καλό λόγο για να εγκαταλείψει. Πρέπει να δείξεις σεβασμό στους άλλους παίκτες και να λες, με κέρδισε σήμερα, κι ας είναι 6-0. Είναι ένα τεστ για την ωριμότητά σου.”

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

The post Μουζέτι: “Δεν εγκατέλειψα λόγω τραυματισμού” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα