Τζόκοβιτς: “Θα είμαι εντάξει στη Μελβούρνη”

10:19 4/1/2024 - Πηγή: Tennis24

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς καθησύχασε τους θαυμαστές του, περιμένοντας να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στον καρπό, πριν την έναρξη του Australian Open σε 10 μέρες.

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και κάτοχος 10 τίτλων στο Grand Slam της Μελβούρνης, ηττήθηκε την Τετάρτη από τον Άλεξ ντε Μινόρ για τα προημιτελικά του United Cup, δείχνοντας να έχει ενοχλήσεις στον καρπό, όπως και

στον αγώνα του στην πρεμιέρα της διοργάνωσης κόντρα στον Ζανγκ.

Παρά την ανησυχητική του εικόνα, ο Νόλε πιστεύει ότι θα είναι σε πλήρη φόρμα, όταν ξεκινήσει το πρώτο Major της χρονιάς (14/01).

“Ήξερα ότι πιθανότατα δεν θα είμαι στο 100% σωματικά, πνευματικά και συναισθηματικά στην πρώτη εβδομάδα της σεζόν. Ούτε εγώ το περίμενα αυτό” είπε χαρακτηριστικά ο 36χρονος Σέρβος, μετά τον αποκλεισμό της Σερβίας από την Αυστραλία στην 8αδα του United Cup.

“Δεν ήμουν στο καλύτερό μου επίπεδο αλλά ήταν και μια από αυτές τις ημέρες που δεν ένιωθα καλά στο court κι ο αντίπαλός μου έπαιξε πολύ καλά” πρόσθεσε.

Ωστόσο, ο κάτοχος 24ων Grand Slam, δήλωσε αισιόδοξος ότι θα είναι καλά για την έναρξη του Australian Open.

“Νομίζω θα είμαι εντάξει. Ο τραυματισμός στον καρπό έχει μεγάλο αντίκτυπο, ειδικά στο forehand και στο σερβίς αλλά έχω αρκετό χρόνο για να προετοιμαστώ και να είμαι στην κατάλληλη φόρμα για το Australian Open” είπε χαρακτηριστικά.

Για το ίδιο θέμα έκανε παρέμβαση στα social media ο Νικ Κύργιος ο οποίος έριξε το φταίξιμο στις μπάλες που αλλάζουν κάθε εβδομάδα στο ATP tour.

“Η αλλαγή μπαλών κάθε εβδομάδα, τελικά δημιούργησε θέμα στον καρπό του Νόβακ. Η ATP πρέπει να κάνει κάτι γι’αυτό το πρόβλημα. Οι αθλητές υποφέρουν κάθε φορά” έγραψε χαρακτηριστικά ο Αυστραλός.

Change of balls every week finally got to novaks wrist the atp really need to do something about this problem. Players suffer all the time

— Nicholas Kyrgios (@NickKyrgios) January 3, 2024

The post Τζόκοβιτς: “Θα είμαι εντάξει στη Μελβούρνη” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα