Ναδάλ: “Έχω ακόμα αυτή τη φλόγα μέσα μου” (vid)

08:55 4/1/2024 - Πηγή: Tennis24

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μακριά από τα courts και για τη μεγάλη επιθυμία που νιώθει ακόμα για να παίξει τένις στο υψηλότερο επίπεδο, μίλησε ο Ράφαελ Ναδάλ στο ATP Tour.

Ο 37χρονος Ισπανός, πραγματοποιεί την επιστροφή του στο επαγγελματικό τένις μετά από ένα χρόνο απουσίας, κατά τη διάρκεια της οποίας υποβλήθηκε σε επέμβαση στο ισχίο και η εμφάνισή του κόντρα στον Ντόμινικ Τιμ για τον 1ο γύρο του Brisbane International, γεμίζει αισιοδοξία

τον ίδιο και τους θαυμαστές του ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του atptour.com, ο Ράφα

“Έχω δουλέψει πολύ σκληρά για να βρίσκομαι εδώ που είμαι σήμερα. Η ικανοποίηση είναι μεγάλη. Μετά από όλα αυτά, με το χειρουργείο, αμφέβαλα ότι θα μπορούσα να ξεκινήσω τον Ιανουάριο αλλά νιώθω πολύ καλύτερα σήμερα απ’ότι πριν από ένα μήνα κι αυτό είναι πολύ θετικό για μένα.

Ήταν δύσκολα. Δεν μπορούσα να κάνω πράγματα που ήθελα να κάνω. Για περίπου 4 μήνες μετά το χειρουργείο, δεν έπιασα ρακέτα. Δεν μπορούσα να παίξω τένις και να κάνω πολλά που με διασκέδαζαν γιατί είχα πόνο. Αλλά την ίδια στιγμή είχα την ευκαιρία να κάτσω σπίτι, να δω τον γιο μου, να πάω διακοπές με την οικογένεια και να επισκεφτώ μέρη που ήθελα να πάω.

Ήμουν πολύ ευτυχισμένος έξω από το τένις και μπορώ να είμαι ευτυχισμένος εκτός του τένις αλλά αυτή η αδρεναλίνη και τα συναισθήματα που ζεις στο τένις και σε κάθε άλλο άθλημα, είναι δύσκολο να τα βρεις στην καθημερινότητα.

Για μένα, το ζήτημα σήμερα είναι να δεχθώ το απόβλεπτο. Μετά από ένα χρόνο χωρίς επαγγελματικό ματς, οι αμφιβολίες είναι φυσιολογικές. Όμως, έχω ακόμα αυτή τη φλόγα μέσα μου για να είμαι ανταγωνιστικός. Θα δούμε. Βάζω τα δυνατά μου κάθε μέρα για να βάλω τον εαυτό μου σε ανταγωνιστική θέση”

"I still have this fire inside to be competitive." @RafaelNadal's return to ATP Tour action after 12 months away could barely have been more impressive, but it came with hard work and determination! pic.twitter.com/voRXERm6Fo

ATP Tour (@atptour) January 4, 2024

BRISBANE INTERNATIONAL DRAW | DOUBLES | OOP (+8h)

The post Ναδάλ: “Έχω ακόμα αυτή τη φλόγα μέσα μου” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα