Τσιτσιπάς: Οι δύο εξαιρετικές παρουσίες στο Ακαπούλκο (vids)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται για την 3η συμμετοχή του στο 500άρι τουρνουά του Ακαπούλκο, με τον Νο11 του κόσμου (Νο12 από την Δευτέρα) να ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του κόντρα στον Ρομάν Σαφιούλιν όπως προέκυψε από την κλήρωση του Σαββάτου. 

Στις περασμένες 2 συμμετοχές ο Τσιτσιπάς έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις, η οποίες συνοδεύτηκαν από έναν τελικό (στο ντεμπούτο του στη διοργάνωση το 2021), αλλά κι έναν ημιτελικό το 2022, ενώ πέρσι αποσύρθηκε

λόγω τραυματισμού. 

Τα πρώτα δύο παιχνίδια του κορυφαίου Έλληνα τενίστα στο Mexican Open ήταν επιβλητικές κερδίζοντας τον Μπενουά Περ σε 68 λεπτά, ενώ στον επόμενο γύρο κέρδισε τον Τζον Ίσνερ μέσα σε 57 λεπτά σε μια από τις πιο μικρές σε διάρκεια νίκες στην καριέρα του. 

Ακολούθησε η δύσκολη νίκη κόντρα στον Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ, τον οποίον μπορεί να συναντήσει στον 2ο γύρο φέτος, ενώ στον ημιτελικό κέρδισε και τον Λορέντζο Μουζέτι για να λυγίσει στον τελικό από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ. 

Το 2022 ο Τσιτσιπάς χρειάστηκε δύο tie-breaks για να κερδίσει τον Λάσλο Τζέρε, ενώ αμέσως μετά παραχώρησε ένα μόλις game στον Αμερικανό Τζέι Τζέι Γουλφ σε μια από τις πιο επιβλητικές νίκες του Έλληνα τενίστα μετά από μόλις 47 λεπτά! 

Στα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς κέρδισε τον επίσης Αμερικανό Μάρκος Γκιρόν, με την πορεία του να σταματάει πάνω στον Κάμερον Νόρι από τον οποίον ηττήθηκε με straight sets. Ωστόσο, ο Τσιτσιπάς εκείνη τη χρονιά δεν έφυγε με “άδεια” χέρια καθώς μαζί με τον Φελιθιάνο Λόπεζ κατέκτησαν τον τίτλο στο διπλό. 

Αναμφίβολα είναι ένα τουρνουά το οποίο ταιριάζει στον Τσιτσιπά και απλά απομένει να δούμε αν η μικρή παράδοση επιβεβαιωθεί και φέτος στο μεξικανικό τουρνουά. 

MEXICAN OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-8h)

The post Τσιτσιπάς: Οι δύο εξαιρετικές παρουσίες στο Ακαπούλκο (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα