Μάρεϊ: “Η Ν. Αμερική πρέπει να αποκτήσει το δικό της Masters”

Ο Άντι Μάρεϊ, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στην πλατφόρμα X (πρώην twitter) εξέφρασε την άποψη ότι η Ν. Αμερική θα έπρεπε να αποκτήσει το δικό της Masters 1000, βάσει της εξαιρετικής ατμόσφαιρας, αλλά και της “αθλητικής κουλτούρας”, όπως ανέφερε ο πρώην Νο1 του κόσμου. 

Unpopular opinion South America should have its own dedicated swing on the tennis tour with its own masters series. The way the fans support

the tournaments there is incredible. Amazing atmospheres and is clearly part of their sporting culture. Vamos @atptour !

— Andy Murray (@andy_murray) February 24, 2024

“Η Ν. Αμερική θα πρέπει να έχει το δικό της swing στο Tour και το δικό της Masters. Ο τρόπος που οι οπαδοι υποστηρίζουν τα τουρνουά είναι απίστευτος. Καταπληκτική ατμόσφαιρα κάτι που ειναι ξεκάθαρα μέρος της αθλητικής κουλτούρας. Πάμε ATP Tour.”, έγραψε ο Βρετανός. 

Ο 36χρονος, ο οποίος ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στο Ντουμπάι, την Δευτέρα κόντρα στον Ντένις Σαποβάλοφ, έχει ζήσει έντονα μια παρόμοια ατμόσφαιρα και μάλιστα σε μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας του, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο (2016) όπου κατέκτησε το 2ο χρυσό μετάλλιο μετά από εκείνο στο Λονδίνο (2012).

Let @atptour know this Andy! Every year they put us less support. Not just because of how the fans support the tournaments. Also how many players we have and we had on the top as u know. We deserve more than this from atp. Thanks for your words! https://t.co/Ub4fnzFbdv

— diego schwartzman (@dieschwartzman) February 24, 2024

Μαζί με την άποψη-πρόταση του Μάρεϊ συμφώνησαν πολλοί άνθρωποι του τένις, μέσα σε αυτούς και ο Αργεντινός παίκτης Ντιέγκο Σβάρτσμαν, που έγραψε με τη σειρά του: “H ATP κάθε χρόνο μας δίνει όλο και λιγότερη στήριξη. Αξίζουμε περισσότερα από αυτό από την ATP. Όχι μόνο λόγω της υποστήριξης του κόσμου στα τουρνουά, αλλά και για τους τόσους παίκτες που είχαμε και έχουμε στην κορυφή όπως ξέρεις. Σε ευχαριστώ για τα λόγια σου.”, απάντησε στον Μάρεϊ, ο Σβάρτσμαν. 

The post Μάρεϊ: “Η Ν. Αμερική πρέπει να αποκτήσει το δικό της Masters” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα