Τόκιο: Στην Σβιτολίνα το πρώτο εισιτήριο των ημιτελικών

Πριν περάσουν 24 ώρες μετά από τη νίκη της απέναντι στην Μαρία Σάκκαρη, η Ελίνα Σβιτολίνα μπήκε και πάλι στο κορτ, επικρατώντας αυτή τη φορά της Ιταλίδας, Καμίλα Τζόρτζι με 6-4, 6-4 μετά από 91 λεπτά, εξασφαλίζοντας το πρώτο εισιτήριο για τα ημιτελικά στη διοργάνωση.

Η Νο6 του κόσμου, συνέχισε με το ίδιο πλάνο που έχει εμφανίσει στους προηγούμενους δύο αγώνες μπαίνοντας δυνατά στο κορτ τόσο στο 1ο, όσο και στο 2ο set. Η Ουκρανή ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 6 άσους (3 διπλά λάθη) παραχώρησε από 8 πόντους σε κάθε service, σημείωσε

μόλις 5 winners, ενώ υπέπεσε σε 27 αβίαστα λάθη. 

Η Σβιτολίνα κατέκτησε τα πρώτα 4 games του 1ου set (4-0), φτάνοντας στα 2, από τα συνολικά 4 breaks (4/11). Μάλιστα αμέσως μετά (5-1) έφτασε σε 2 set-points, με την Τζόρτζι να τα “σβήνει” και τα δύο παίρνοντας πίσω το ένα από τα δύο χαμένα service της (5-2).

Ό,τι δεν κατάφερε σε εκείνο το σημείο η Σβιτολίνα το έκανε λίγο αργότερα στο service της κλείνοντας το set se 51 λεπτά. 

Το ίδιο σενάριο και στο 2ο set με την Σβιτολίνα να φτάνει και πάλι γρήγορα σε 2 breaks (4-1), οδηγώντας την Τζόρτζι σε πολλά λάθη (36 σύνολο). Η Ιταλίδα και Νο61 του κόσμου, πήρε και πάλι πίσω το ένα από τα δύο breaks (4-2), όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να σταματήσει την Ουκρανή από την 3η σερί νίκη της και την πρόκριση στις “4” του τουρνουά. 

Στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια από την αναμέτρηση της Ισπανίδας Πάουλα Μπαντόσα, που κοντράρεται με την Τσέχα Μαρκέτα Βοντρούσοβα. 

OLYMPIC GAMES MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+6h)

Θάνος Σταθόπουλος

The post Τόκιο: Στην Σβιτολίνα το πρώτο εισιτήριο των ημιτελικών appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα