Τιμ: “Το άγχος ήταν απίστευτο!”

O Ντομινίκ Τιμ παραδέχτηκε το γεγονός ότι αγχώθηκε απίστευτα ειδικά στο δεύτερο σετ κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς όταν και “άγγιξε” τη νίκη τέσσερις φορές, αλλά τελικά είναι υπερήφανος για την πρόκριση του ξανά σε τελικό ATP Finals!

Με τον πιο γλυκό τρόπο συνδύασε την 300η του ATP νίκη ο Ντομινίκ Τιμ!

Ο 27χρονος Αυστριακός ήταν αγωνιστικά καλύτερος του Νόβακ

Τζόκοβιτς στον ημιτελικό του Σαββάτου, είχε υπερδιπλάσιους winners από τον Σέρβο θρύλο και τέσσερα χαμένα match points στο δεύτερο σετ, βρήκε όμως τιτάνια ψυχικά αποθέματα για να επιστρέφει από τον “εφιάλτη” του 0-4 στο tie break του τρίτου ώστε να φτάσει σε μια αλησμόνητη νίκη!

“Ήταν ξεκάθαρα μια πνευματική μάχη. Είχα απίστευτο άγχος στο tie break του δεύτερου σετ, δεν είναι ποτέ εύκολο να φτάνεις κοντά στη νίκη κόντρα στους τιτάνες του αθλήματος. Νόμιζα ότι μετά τον τίτλο στο Αμερικανικό Όπεν, θα ήμουν πιο ήρεμος στα πολύ μεγάλα ματς αλλά γελάστηκα! Ήμουν ακόμα περισσότερο αγχωμένος από πριν! Το ματς κρίθηκε στην κόψη του ξυραφιού, το διακύβευμα ήταν τεράστιο. Οι καλύτεροι παίκτες του κόσμου αναμετρώνται. Είμαι πανευτυχής που θα παίξω στον τελικό!”.

“Είναι σίγουρο πια ότι θα έχουμε έναν νέο νικητή ATP Finals! Θέλω πάρα πολύ αυτόν τον τίτλο και θα τα δώσω όλα! Είναι το τελευταίο ματς της χρονιάς και οι φιναλίστ θα τα δώσουν όλα!”.

Αν τυχόν κερδίσει το πρώτο του ATP Finals την χρονιά που κατάκτησε και το πρώτο του Grand Slam, το 2020 θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην καρδιά του Τιμ!

Κώστας Αϊτάκης

The post Τιμ: “Το άγχος ήταν απίστευτο!” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα