Ζβέρεφ: “Οδηγός για το μέλλον η φετινή σεζόν!”

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ παραδέχτηκε το γεγονός ότι υπέστη μερικές “σκληρές” ήττες την φετινή σεζόν στην οποία έκανε, όμως, πολλά βήματα προς την σωστή κατεύθυνση!

Η σεζόν 2020 μόλις ολοκληρώθηκε για τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ!

O 23χρονος Γερμανός πάλεψε όσο μπορούσε για την παρουσία του στα ημιτελικά του Nitto ATP Finals αλλά ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν καλύτερος στο ματς που έκρινε την πρόκριση και αποχαιρετά μία σεζόν που είχε πολλές “πρωτιές” αλλά και δύσκολες στιγμές!

Ο τελικός του US Open

όπου προηγήθηκε με 2-0 σετ και break(!) επί του Ντομινίκ Τιμ είναι φυσικά το αποκορύφωμα μίας “πρωτιάς” αλλά και μιας πολύ δύσκολης ήττας με τον Ζβέρεφ να κάνει έναν πρώτο απολογισμό του τι συνέβη φέτος.

“Ήταν μια υπέροχη χρονιά. Δυστυχώς, έχασα πολλά μεγάλα ματς. Έχασα στα ημιτελικά της Αυστραλίας, σε ένα ματς που θα μπορούσα να κερδίσω, έχασα στον τελικό του US Open, σε ένα ματς που έπρεπε να κερδίσω, έχασα τον τελικό στο Παρίσι, σε ένα πολύ οριακό ματς. Ο αγώνας εδώ με τον Τζόκοβιτς, και αυτός στα σημεία. Δύσκολα ματς, σκληρές ήττες αλλά γενικά μια καλή χρονιά πάνω στην οποία πρέπει να βάλω τα θεμέλια για το 2021”.

“Πρέπει να βάζεις διαρκώς τον εαυτό σου στην διεκδίκηση μεγάλων τίτλων. Ο τελικός του US Open ακόμα “πονάει” αλλά χαίρομαι που υπήρξα μέλος ενός τέτοιου αγώνα. Αν είχαμε κανονική τάξη, θα ήμουν ψηλότερα σε σχέση με τώρα”.

Ο Ζβέρεφ ολοκληρώνει τη σεζόν στο Νο7 του κόσμου, με ρεκόρ 28-11 και δύο τίτλους στα κολλητά τουρνουά της Κολονίας.

Κώστας Αϊτάκης

The post Ζβέρεφ: “Οδηγός για το μέλλον η φετινή σεζόν!” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα