Θέμα στο atptour.com τα μαλλιά του Τσιτσιπά (!!)

Μόνο αυτό δεν θα περιμέναμε να διαβάσουμε στο επίσημο site του επαγγελματικού ανδρικού τένις, ωστόσο η επιρροή που έχει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, είναι τεράστια και πλέον τίποτα δεν μας κάνει εντύπωση.

Το atptour.com έκανε εκτενές αφιέρωμα στα μαλλιά του Έλληνα πρωταθλητή, με αφορμή ένα σχόλιο του ίδιου σε Q&A στο Twitter, όταν είπε πως δεν χρησιμοποιεί σαμπουάν αλλά μόνο conditioner (μαλλακτικό).

dir="ltr">Never shampoo, only conditioner

— Stefanos Tsitsipas (@StefTsitsipas) January 10, 2021

Η επίσημη ιστοσελίδα της ATP, έκανε ρεπορτάζ για το θέμα και βρήκε δύο Έλληνες κομμωτές, τον Γιώργο και Γρηγόρη Βέρληγκα που διατηρούν το κομμωτήριο Verligas Hair Art Team στην Πάργα της Πρέβεζας.

“Τα αδέρφια επιμένουν ότι στην Ελλάδα, δεν συνηθίζεται καθόλου το λούσιμο χωρίς τη χρήση σαμπουάν” ανέφερε το ρεπορτάζ του atptour.com το οποίο φιλοξενεί και δηλώσεις των κομμωτών.

“Ποτέ δεν μου έχει τύχη πελάτης που να μην χρησιμοποιεί σαμπουάν. Είναι λάθος να μην χρησιμοποιείς σαμπουάν. Πρέπει να βάζεις σαμπουάν για να πλένεις τα μαλλιά. Το μαλλακτικό είναι μόνο για να τα μαλακώνει” ανέφερε ο Γιώργος Βέρληγκας.

Όταν ρωτήθηκαν αν θα έκαναν μια εξαίρεση για τον Τσιτσιπά, σε περίπτωση που επισκεπτόταν το κομμωτήριό τους, τα αδέρφια ήταν κατηγορηματικά.

“Όχι, είναι αδύνατον. Πρέπει να λούσουμε τα μαλλιά πριν τα κόψουμε. Η μοναδική εξαίρεση ίσως είναι σε κάποιον που έχει ράστα μαλλιά σαν τον Bob Marley” τόνισε ο Γρηγόρης.

Ο Γιώργος Βέρληγκας που έχει ξυρισμένο κεφάλι, επιμένει ότι ο Στέφανος έχει αρκετά μακριά μαλλιά και θα πρέπει να τα κόψει τουλάχιστον 5 εκατοστά. Ο Γρηγόρης, από την άλλη, πιστεύει ότι τα μαλλιά του Τσιτσιπά είναι υπέροχα όπως ακριβώς είναι.

“Ένας ψηλός άντρας σαν αυτόν, είναι ωραίο να έχει μακριά μαλλιά” είπε.

Και τα δύο αδέρφια, συμφώνησαν ότι το μούσι και το μουστάκι που αφήνει ο Τσιτσιπάς, του πάει πολύ. Ωστόσο διαφωνούν στο χρώμα. Ο Γιώργος τα προτιμά πιο σκούρα ενώ ο Γρηγόρης τα θέλει πιο ανοιχτά. “Δύο αδέρφια δεν μπορούν να συμφωνούν πάντα” είπαν.

Δείτε ολόκληρο το θέμα με τα μαλλιά του Τσιτσιπά, στο link.

The post Θέμα στο atptour.com τα μαλλιά του Τσιτσιπά (!!) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Tennis24