Θα μετρηθεί με τον Γκοφάν ο Αλκαράζ – VIDEO

10:09 2/2/2021 - Πηγή: Tennis24

Δεύτερη ημέρα αγώνων στο Great Ocean Road Open της Μελβούρνης την Τρίτη (02/02), με τον Κάρλος Αλκαράζ να παίρνει το εισιτήριο για το 2ο γύρο της διοργάνωσης, χάρη στην απόσυρση του αντιπάλου του Ατίλα Μπαλάζ.

Το σκορ ήταν 2-2 games στο εναρκτήριο σετ, όταν ο Ούγγρος αναγκάστηκε να αποχωρήσει

με τραυματισμό στο αριστερό πόδι.

Ετσι, ο 17χρονος Ισπανός που ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του σε Grand Slam τουρνουά, παίρνοντας μέσω των προκριματικών την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό του Australian Open, θα αποτελέσει τον αντίπαλο του Νο1 του ταμπλό στο ATP 250 τουρνουά προετοιμασίας στη Μελβούρνη, Νταβίντ Γκοφάν.

Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό τεστ για τον ταλαντούχο Αλκαράζ που θα μετρήσει τις δυνάμεις του απέναντι σε έναν τοπ αντίπαλο.

Στο μεταξύ, την πρόκριση για το 2ο γύρο του Great Ocean Road Open πηρε ο Τένις Σάντγκρεν με δύσκολη νίκη επί του πρώην συμπαίκτη του στο Πανεπιστήμιο του Τένεσι, Τζον-Πάτρικ Σμιθμ με 6-3, 5-7, 6-4.

Ο Αμερικανός, Νο9 του ταμπλό, θα αντιμετωπίσει τον Σαλβατόρε Καρούσο που πήρε τον Ιταλικό εμφύλιο απέναντι στον συμπατριώτη του, Αντρέα Σέπι.

Τέλος, την πρόκριση για τους “32” εξασφάλισε και ο Πάμπλο Κουέβας που ήταν από τους πρωταγωνιστές της καραντίνας, με τα δημιουργικά stories στο Instagram.

Ο έμπειρος Ουρουγουανός, επιβλήθηκε 6-4, 6-2 του Πάμπλο Αντουχάρ και περιμένει έναν εκ των Χάασε-Κοπεγιάνς στον επόμενο γύρο.

GREAT OCEAN ROAD OPEN DRAW | OOP (+9h)

The post Θα μετρηθεί με τον Γκοφάν ο Αλκαράζ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα