ATP Cup: Εκτός πρεμιέρας ο Ράφαελ Ναδάλ

08:06 2/2/2021 - Πηγή: Tennis24

Ένα πρόβλημα τραυματισμού στην πλάτη, δεν επιτρέπει στον Ράφαελ Ναδάλ να αγωνιστεί στην πρεμιέρα του ATP Cup της Μελβούρνης, με αντίπαλο την Αυστραλία.

Μόλις δύο ώρες πριν τον προγραμματισμένο αγώνα με το Νο1 των Αυστραλών, Άλεξ ντε Μινόρ, ο σπουδαίος Ισπανός ανακοίνωσε μέσω twitter, την απόσυρσή του από την αναμέτρηση, εκφράζοντας την πίστη στα υπόλοιπα μέλη της Ισπανικής αποστολής.

“Αποφασίσαμε με την ομάδα να μην παίξω στο πρώτο παιχνίδι του ATP Cup λόγω

ενοχλήσεων χαμηλά στην πλάτη. Ελπίζω να είμαι καλύτερα την Πέμπτη. Έχουμε δυνατή ομάδα με τους Καρένο Μπούστα, Μπαουτίστα Αγκουτ και Μαρσέλ Γκρανογέρς” έγραψε ο 34χρονος από τη Μαγιόρκα.

Έτσι, στον πρώτο αγώνα ο Πάμπλο Καρένιο Μπούστα θα αντιμετωπίσει τον Τζον Μίλμαν και στη συνέχεια ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκουτ τον Άλεξ ντε Μινόρ.

Hi all, we have decided with #TeamSpain and my team, to not play today the first match of the @ATPCup here in #Melbourne since I have a stiff low back. Hopefully I’ll be better for Thursday. We have a strong team, all the to @pablocarreno91 @BautistaAgut & @M_Granollers #vamos

— Rafa Nadal (@RafaelNadal) February 2, 2021

Την Πέμπτη, η Ισπανία αντιμετωπίζει την Ελλάδα, με τον Ράφαελ Ναδάλ να τίθεται αντιμέτωπος με τον Στέφανο Τσιτσιπά, ωστόσο είναι άγνωστο αν προλάβει ο Ισπανός να είναι έτοιμος για το σπουδαίο παιχνίδι.

Ο Ράφα την περασμένη Παρασκευή, κέρδισε σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας τον Ντόμινικ Τιμ στην Αδελαϊδα, δείχνοντας να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

ATP CUP DRAW | OOP (+9h)

The post ATP Cup: Εκτός πρεμιέρας ο Ράφαελ Ναδάλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα