Ολυμπιακός: Έτοιμος για το ντεμπούτο του ο Παπασταθόπουλος

Ολυμπιακός: Έτοιμος για το ντεμπούτο του ο ΠαπασταθόπουλοςosinteliΤρί, 02/02/2021 - 09:12

Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδας αναμένεται να κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο διεθνής στόπερ βρίσκεται σε καλή κατάσταση, τις τελευταίες ημέρες προπονείται με τους νέους του συμπαίκτες και ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής στο αυριανό (3/2) παιχνίδι με τους Αγρινιώτες στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Άλλωστε στόχος των "ερυθρόλευκων" είναι ο Παπασταθόπουλος να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό, προκειμένου να είναι έτοιμος για τον πρώτο αγώνα με την Αϊντχόφεν για τους "32" του Europa League.

Από εκεί και πέρα, ο Πορτογάλος προπονητής αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές προσώπων στο αυριανό παιχνίδι, αφενός για να ξεκουράσει όσους έχουν επιβαρυνθεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια και αφετέρου για να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όσους δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδας αναμένεται να κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Article publish on Τρί, 02/02/2021 - 09:12 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα