Gippsland Trophy: Άνετη πρεμιέρα για Οσάκα – VIDEO

08:19 2/2/2021 - Πηγή: Tennis24

Επιτυχημένο ήταν το ντεμπούτο της Ναόμι Οσάκα στο Gippsland Trophy της Μελβούρνης. Το Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Αλίς Κορνέ με 6-2, 6-2 και πήρε το εισιτήριο για τον 3ο γύρο της διοργάνωσης.

Η Οσάκα μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να σπάσει το σέρβις της αντιπάλου της δύο συνεχόμενες φορές, έτσι προηγήθηκε στο σκορ με 4-0. Παρέσυρε την Κορνέ στον ρυθμό της και κατέκτησε με ευκολία το πρώτο σετ. Στο 2ο η 31χρονη Γαλλίδα προσπάθησε να ασκήσει μεγαλύτερη πίεση στην

Ναόμι αλλά η ποιότητα της Γιαπωνέζας δεν της άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης.

Η 23χρονη τενίστρια χρειάστηκε 1 ωρα και 13 λεπτά για να φτάσει στη νίκη επί της Αλίς Κορνέ. Έπαιξε κατά διαστήματα πολύ καλό τένις, είχε εντυπωσιακές επιστροφές και σημείωσε τέσσερα breaks στο σερβίς της Νο 53 του κόσμου. Στην επόμενη φάση της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει την Κέιτι Μπουτλέρ, που νωρίτερα σήμερα απέκλεισε την Κόρι Γκόφ με 6-3, 5-7, 2-6.

Στο μεταξύ, τόσο η Μέρτενς, όσο και η Κόντα επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά και πήραν την πολυπόθητη πρόκριση για τον γύρο των “16”, επικρατώντας με 6-2, 6-2 και 6-3, 6-2 αντίστοιχα, των Χίμπι και Πέρα.

Η Αρίνα Ζαμπαλένκα, Νο 7 του κόσμου, γνώρισε την ήττα με 1-6, 6-2, 1-6 από την Κάια Κένεπι και τέθηκε εκτός συνέχειας. Πρόκειται για μια μεγάλη έκπληξη, από την στιγμή που η 22χρονη Λευκορωσίδα έμοιαζε ανίκητη στο Άμπου Ντάμπι, ωστόσο φαίνεται πως επηρεάστηκε από την καραντίνα της Μελβούρνης.

Γιάννης Μαύρος 

GIPPSLAND TROPHY DRAW | DOUBLES DRAW |  OOP (+9h)

The post Gippsland Trophy: Άνετη πρεμιέρα για Οσάκα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα