Τέσσερα πράγματα που δεν γνωρίζατε για τον Χάρις

Ο Λόιντ-Τζόρτζ Χάρις συστήθηκε στον κόσμο του τένις αυτή την εβδομάδα με τις εκπληκτικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε στο Dubai Duty Free Tennis Championships.

Έφτασε ως τον τελικό του τουρνουά, όπου ηττήθηκε από τον Ασλάν Καράτσεφ, θέτοντας σπουδαία ονόματα εκτός συνέχειας, όπως οι Ντομινίκ Τιμ, Κέι Νισικόρι, Ντένις Σαποβάλοφ.

Διαβάστε

παρακάτω τέσσερα πράγματα που δεν γνωρίζατε για τον 24χρονο τενίστα:

1) Ο Χάρις άρχισε να παίζει τένις σε ηλικία τριών ετών

Ο Χάρις ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία τριών ετών. Το 2014 ήρθε η πρώτη εκπροσώπησε τη Νότια Αφρική στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων. Ένα χρόνο αργότερα ήρθαν οι πρώτες διακρίσεις. Ο νεαρόςττενίστας κέρδισε τέσσερις διοργανώσεις ITF Futures.

2) Ο Νότιοαφρικανός έχει ασχοληθεί με πολλά αθλήματα

Ο Λόιντ Χάρις μεγάλωσε σε ένα σπίτι, που “κυρίαρχο” άθλημα ήταν το τένις. Τόσο οι γονείς του, όσο και η αδελφή του, Μονίκ, έπαιζαν τένις.

Ο Νότιοαφρικανού ωστόσο ασχολήθηκε και με πολλά άλλα  αθλήματα, όπως το ράγκμπι, το κρίκετ, ο στίβος και το κολύμπι. Το γεγονός αυτό τον εμπόδισε να αφιέρωθεί αποκλειστικά στο τένις μέχρι τα 15-16 του.

3) Είχε και έχει ως είδωλα τον Ρότζερ Φέντερερ και τον Στάν Βαβρίνκα

Πριν δύο εβδομάδες περίπου, ο Νότιο-Αφρικανός πέτυχε την παρθενική του Top20 νίκη απέναντι στον Στάν Βαβρίνκα, μετά από έναν άκρως θεαματικό αγώνα που διήρκησε 2 ώρες και 40 λεπτά.

“Ο Σταν ήταν το είδωλό μου, οπότε το να παίξω εναντίον του ήταν απίστευτο”.

4) Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό 

Έχει δηλώσει φανατικός θαυμαστής της  Τότεναμ και αγαπημένοι παίκτες του είναι οι Χάρι Κέιν και Χιουνγκ-μιν Σον.

Το Νο81 στην παγκόσμια κατάταξη  αγαπά επίσης τα αυτοκίνητα και η αγαπημένη του ταινία είναι Fast and Furious. Ο 24χρονος, του οποίου το ψευδώνυμο είναι “Βασιλιάς”, λατρεύει επίσης να περνά χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους του.

Γιάννης Μαύρος 

The post Τέσσερα πράγματα που δεν γνωρίζατε για τον Χάρις appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα