Tσιτσιπάς-Ζβέρεφ με φόντο τον τίτλο στο Ακαπούλκο!

Στέφανος Τσιτσιπάς και Αλεξάντερ Ζβέρεφ διασταυρώνονται για πρώτη φορά σε τελικό ATP με φόντο τον τίτλο στο Abierto Mexicano του Ακαπούλκο!

Και τώρα οι δυο τους!

Στέφανος Τσιτσιπάς και Αλεξάντερ Ζβέρεφ, οι δύο κορυφαίοι seeders αυτή την εβδομάδα στο ATP 500 τουρνουά του Ακαπούλκο, αναμετρώνται στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (05:00 GR) ψάχνοντας το πρώτο τους τρόπαιο στη σεζόν 2021!

Δύο εκ των καλύτερων τενιστών της νέας γενιάς, Τσιτσιπάς και Ζβέρεφ, αναμετρώνται

για πρώτη φορά σε ματς που κρίνει τίτλο με τον Στέφανο να ψάχνει τον παρθενικό του τίτλο σε τουρνουά ATP 500 μετά από πέντε αποτυχημένες απόπειρες σε τελικούς!

Ο Στέφανος, μετά από δύο νωχελικές εβδομάδες σε Ρότερνταμ και Μασσαλία, δείχνει να έχει βρει τη “φλόγα” του ξανά στην πρώτη του παρουσία στο Μεξικό έχοντας πετύχει τη σπουδαία νίκη επί του Φίλιξ Οζέρ-Αλιασίμ στο πιο δύσκολο τεστ που είχε μέχρι στιγμής στο τουρνουά.

Ο τελευταίος τίτλος του Τσιτσιπά ήρθε στη Μασσαλία πάνω από έναν χρόνο πριν με τον Έλληνα πρωταθλητή να “διψάει” για ένα τρόπαιο που θα τον στείλει στο Masters του Miami (που με τόσες απουσίες δυνατών ονομάτων φαντάζει μεγάλη ευκαιρία) με τις καλύτερες προοπτικές.

Από την άλλη, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ των 13 τίτλων καριέρας με τα τρία κερδισμένα Masters που έχει μείνει όμως εκτός μεγάλων τίτλων από το 2018 και μετά.

Και βλέπει στο πρόσωπο του Τσιτσιπά τον “κακό του δαίμονα” μιας και έχει μόνο μία νίκη σε έξι αναμετρήσεις κόντρα στον Έλληνα τενίστα στην πρώτη τους αναμέτρηση στην Ουάσιγκτον το 2018.

Ο Στέφανος έχει βρει τον τρόπο να κερδίσει τον Ζβέρεφ και το ίδιο θα επιχειρήσει να κάνει στον τελικό της Κυριακής: επιθετικό τένις με στόχευση στο forehand του Γερμανού, προσεκτικά επιλεγμένα ανεβάμστα στο φιλέ και, ελπίζουμε, αποτελεσματικότητα στις ευκαιρίες break point που αναμένεται να σπάσουν το ηθικό του πιο “εύθραυστου” ψυχολογικά Ζβέρεφ!

Καλή επιτυχία Στέφανε!

Κώστας Αϊτάκης

The post Tσιτσιπάς-Ζβέρεφ με φόντο τον τίτλο στο Ακαπούλκο! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα