Κύργιος: “Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου”

Ένα σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα έστειλε ο Νικ Κύργιος προς πάσα κατεύθυνση, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Ο 25χρονος τενίστας αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον ρατσισμό που βιώνουν αρκετά άτομα λόγω των κιλών τους τους και όχι μόνο. Έθεσε τον εαυτό του ως παράδειγμα και τους παρότρυνε να κυνηγούν τα όνειρα τους.

“Αυτό είναι για όλους όσους δυσκολεύονται να βρουν κίνητρο, για εκείνους που έχουν να σηκωθούν μέρες από το κρεβάτι τους. Έχω βρεθεί σε μέρη για τα οποία δεν είμαι υπερήφανος.

Μου έλεγαν ότι χαραμίζω το ταλέντο μου και ότι είμαι μια απογοήτευση. Έχω αντιμετωπίσει αηδιαστικό ρατσισμό από ανθρώπους. Κοντινά μου πρόσωπα μου έλεγαν πως έχασαν κάθε ελπίδα για μένα.

Ξέρω πως είναι όταν κανένας δεν μπορεί να σε καταλάβει. Σας λέω αυτή τη στιγμή, πως όλα θα πάνε καλά. Να απολαύσετε την όμορφη ζωή που έχετε μπροστά σας και να κάνετε ό,τι σας κάνει ευτυχισμένους. Μη θεωρείτε δεδομένη αυτή την ευκαιρία και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου αν αισθάνεστε χαμένοι ή αν δεν μπορείτε να πάτε σε κανέναν. Είμαι εδώ για εσάς”, έγραψε ο Κύργιος στην λεζάντα της δημοσίευσης του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os)

Γιάννης Μαύρος

The post Κύργιος: “Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα