Στα ημιτελικά της Ρώμης η ΟΝΕΙΡΙΚΗ Σάκκαρη! – VIDEO

Το καλύτερο τένις της ζωής της παίζει αυτές τις μέρες η Μαρία Σάκκαρη που έκανε μια τρομερή ανατροπή κερδίζοντας τελικά με εντυπωσιακό τρόπο την Κίκι Μλαντένοβιτς και προκρίθηκε στα ημιτελικά της Ρώμης!

Μία Σάκκαρη να την πιεις στο ποτήρι!

Μία Σάκκαρη που δείχνει σε όλο τον κόσμο τι απίστευτο τένις μπορεί να παίξει, τι τρομερές δυνατότητες έχει που πλέον γίνονται πράξη!

Έχοντας ξεκινήσει από τον προκριματικό γύρο της Ρώμης, η Μαρία Σάκκαρη έχει κερδίσει έξι συνολικά ματς στη Ρώμη για φτάσει στα ημιτελικά ενός Premier Mandatory τουρνουά παίζοντας το τένις της

ζωής της!

Δείχνοντας στοιχεία τρομερής μαχήτριας, φυσικά, αλλά παίζοντας πλέον άλλο επίπεδο τένις: ένα τένις με τρομερό συνδυασμό σταθερότητας και επιθετικότητας, φοβερής αυτοπεποίθησης και καταπληκτικών σωματικών και πνευματικών προσόντων!

Όλα αυτά τα στοιχεία μαζί, συν το γεγονός ότι φαίνεται να έχει “κουμπώσει” απίστευτα με τον νέο προπονητή της, Τομ Χιλ, έχουν πάρει με το χεράκι τη Μαρία και την οδηγούν από επιτυχία σε επιτυχία με τον πρώτο της τίτλο στο Ραμπάτ και τώρα τα ημιτελικά της Ρώμης να μιλούν από μόνα τους!

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω με σετ στον αγώνα της με την Κίκι Μλαντένοβιτς, σε ένα σετ που είχε τις ευκαιρίες της να το πάρει, η SakkAttack πραγματοποίησε μια τρομερή αντεπίθεση κερδίζοντας στο τέλος εκκωφαντικά τη Γαλλίδα με 5-7, 6-3, 6-0!

Τρομερά πράγματα από τη Μαρία που δεν έκανε καλό πρώτο τετράμηνο στη σεζόν ψάχνοντας τις νίκες με το “κυάλι” αλλά με την έναρξη της χωμάτινης περιόδου και κυρίως με τον τίτλο στο Ραμπάτ, έχει μεταμορφωθεί στον καλύτερο εαυτό της!

Σαν να έφυγε ένα κομμάτι πίεσης από πάνω της και παίζει πλέον πιο απελευθερωμένα, με άλλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό της!

Το αποτέλεσμα, απλά εντυπωσιακό!

Με φόρα από τον τρομερό τρόπο που ολοκλήρωσε τη νίκη της κόντρα στην Πέτρα Κβίτοβα μπήκε στον προημιτελικό η Μαρία, προηγούμενη με 4-1 με την Μλαντένοβιτς πάντως να απαντά.

Η Γαλλίδα μπόρεσε να ματσάρει το τρομερό παιχνίδι της Σάκκαρη και να ισορροπήσει την κατάσταση, με τη Μαρία πάντως να φτάνει δύο πόντους μακριά από το σετ στο 5-4 έχοντας 0-30 στο σερβίς της Κίκι.

Εκεί, η 27χρονη Γαλλίδα έβγαλε αντίδραση και μπόρεσε με τρία αναπάντητα σετ να “πληγώσει” τη Μαρία που έχασε ένα σετ, σχεδόν, μέσα από τα χέρια της.

Η αυτοπεποίθηση της Σάκκαρη “πληγώθηκε” προς στιγμήν και έμεινε με break πίσω στις αρχές του δεύτερου σετ, στο 2-1.

Εκεί, η 23χρονη Ελληνίδα κάλεσε τον Τομ Χιλ ώστε να πάρει κουράγιο και τεχνικές συμβουλές και η απόφαση αυτή αποδείχτηκε πολύ σοφή!

Το 1-2 έγινε υπέρ της 5-2 σε ένα κομμάτι του ματς που ό,τι έπιανε γινόταν “χρυσός” παίζοντας τένις επιπέδου Τοπ5!

Το δεύτερο σετ έγινε δικό της και το ποτάμι δεν γύριζε πίσω…

Η αυτοπεποίθηση της Μαρίας ήταν στο…θεό, το παιχνίδι της απλά αψεγάδιαστο και ισοπέδωσε τη Μλαντένοβιτς στο τρίτο σετ “φιλοδωρώντας” την με ένα μεγαλοπρεπέστατο bagel το οποίο μάλλον θα έκανε και κόντρα στην Κβίτοβα αν η Τσέχα δεν αποσυρόταν στο 4-0 του τρίτου σετ.

Και τώρα ένα βήμα μακριά από τον τελικό!

Φαντάζει απίστευτο αλλά τόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς όσο και η Μαρία Σάκκαρη βρίσκονται στα ημιτελικά ενός τόσο ιστορικού και κορυφαίου τουρνουά, του combined event της Ρώμης!

Η Καρολίνα Πλίσκοβα θα είναι η αντίπαλος της Σάκκαρη στον τελικό, με τη Μαρία να έχει κερδίσει πέρσι σε ένα επεισοδιακό ματς την Τσέχα ακριβώς στο ίδιο τουρνουά!

Ευχόμαστε τα δύο Ελληνόπουλα να νικήσουν τους ημιτελικούς τους το Σάββατο για να πάμε σε μια ονειρική Κυριακή με δύο τελικούς στη Ρώμη με ελληνικό χρώμα!

Παρασκευή, 17/5: Προημιτελικοί Italian Open
K.Pliskova (Czech Republic) beat Azarenka (Belarus) 6-7(5) 6-2 6-2
Bertens (Netherlands) beat Osaka (Japan) by walkover
Sakkari (Greece) beat Mladenovic (France) 5-7 6-3 6-0
Konta (Great Britain) beat Vondrousova (Czech Republic) 6-3 3-6 6-1

WTA INTERNAZIONALI BNL D’ ITALIA SINGLES DRAW | OOP

Κώστας Αϊτάκης

The post Στα ημιτελικά της Ρώμης η ΟΝΕΙΡΙΚΗ Σάκκαρη! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα