Αποσύρθηκε ξανά η Οσάκα!

Έναν περίπου μήνα μετά την απόσυρση της από τα ημιτελικά του Porsche Tennis Grand Prix της Στουτγκάρδης, η Ναόμι Οσάκα ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής πως δεν θα αγωνιστεί στους σημερινούς προημιτελικούς του Internazionali BNL D’ Italia, στη Ρώμη…

Μπορεί να εξασφάλισε το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA

και για την ερχόμενη εβδομάδα, μετά τον αποκλεισμό της Σιμόνα Χάλεπ από τον 2ο μόλις γύρο στη Ρώμη, όμως οι αμφιβολίες για την κατάσταση της υγείας της, παραμένουν.

Η Ναόμι Οσάκα απέσυρε τη συμμετοχή της από τους προημιτελικούς της Παρασκευής, δίνοντας την άνετη πρόκριση, άνευ αγώνα, στην Κίκι Μπέρτενς.

Ο αγώνας των δυο τενιστριών ήταν προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 13:15GR περίπου, όμως περίπου στις 12:00GR, η Γιαπωνέζα πρωταθλήτρια ελέω τραυματισμού στο χέρι της, αποσύρθηκε από το τουρνουά.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα στον τελευταίο μήνα, που το Νο1 του κόσμου αποσύρεται πριν από αγώνα, ενώ παραμένει χωρίς τίτλο στη χωμάτινη αγωνιστική περίοδο, αν και έχει αγωνιστεί σε τρία τουρνουά (Στουτγκάρδη, Μαδρίτη, Ρώμη).

Με αυτόν τον τρόπο, η Μπέρτενς προκρίθηκε στα ημιτελικά του Σαββάτου, όπου και θα τεθεί αντιμέτωπη με τη νικήτρια της μονομαχίας ανάμεσα στην Γιοχάνα Κόντα και την Μαρκέτα Βοντρούσοβα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως αν προκριθεί στον τελικό του θεσμού στο Foro Italico, θα εξασφαλίσει την άνοδό της στο Νο2(!) της παγκόσμιας κατάταξης την επόμενη Δευτέρα.

WTA INTERNAZIONALI BNL D’ ITALIA SINGLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Αποσύρθηκε ξανά η Οσάκα! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα