Συγνώμη και ερωτηματικό για το μέλλον

Πάνω από 50,000€ το χρηματικό πρόστιμο στον Νικ Κύργιο από την ATP

Με ανάρτησή του στο Instagram, ο Νικ Κύργιος εμφανίστηκε μετανιωμένος για τη νέα απρεπή συμπεριφορά που υπέδειξε μέσα σε γήπεδο του τένις, κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα με τον Κάσπερ Ρουντ για το 2ο γύρο του Rome Masters.

Ο Ελληνοαυστραλός βρέθηκε εκτός εαυτού και πέταξε μια καρέκλα εντός του γηπέδου ενώ λίγο αργότερα αποβλήθηκε

από τον αγώνα, εν μέσω απoδοκιμασιών από το Ιταλικό κοινό.

“Πολύ γεμάτη μέρα σήμερα. Τα συναισθήματα με κατέκλυσαν σήμερα και η ατμόσφαιρα ήταν τρελή εκεί έξω. Κρίμα που έπρεπε να τελειώσει με αποβολή (γέλια). Συγνώμη Ρώμη, ίσως τα πούμε ξανά” έγραψε ο Κύργιος στο Instagram, αφήνοντας υπονοούμενο για μποϊκοτάζ στις επόμενες σεζόν.

Όπως έγινε γνωστό, η ATP τιμώρησε με χρηματικό πρόστιμο 20,000€ τον Κύργιο ενώ του “έκοψε” και το χρηματικό έπαθλο των 32,000€ από τη συμμετοχή του στο 2ο γύρο του Rome Masters. Παράλληλα, ο 24χρονος θα χρειαστεί να πληρώσει ο ίδιος τη διαμονή του στην Αιώνια Πόλη ενώ θα χάσει και τους 45 πόντους ATP.

Δεν αποκλείεται να υπάρξει και ακόμα μεγαλύτερη ποινή, κάτι που ζήτησε και ο Κάσπερ Ρουντ.

“Τίποτα δεν έχει αλλάξει όσον αφορά τη συμπεριφορά του. Η ATP πρέπει να κάνει κάτι γι’αυτό. Δεν είμαι μόνο εγώ που πιστεύω ότι πρέπει να τον τιμωρήσουν για τουλάχιστον 6 μήνες εκτός tour” είπε ο Νορβηγός.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Very eventful day to say to the least Emotions got the better of me and I just wanted to say that the atmosphere was crazy out there today, just super unfortunate that it had to end in a default Sorry Roma, see you again, maybe

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NK (@k1ngkyrg1os) στις 16 Μάι, 2019 στις 10:03 πμ PDT

The post Συγνώμη και ερωτηματικό για το μέλλον appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα