Σπουδαία λόγια του Μπερετίνι για τους Big Three

00:08 8/1/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Ματέο Μπερετίνι, μίλησε στη La Stampa και αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικοί είναι οι Ρότζερ Φέντερερ, Ράφαελ Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς στο άθλημα του τένις, παρομοιάζοντας τους Big Three με τρεις Θρύλους του μπάσκετ.

Το Νο10 της παγκόσμιας κατάταξης, παρομοίασε τον Φέντερερ με τον Τζόρνταν, τον Ναδάλ με τον Λεμπρόν Τζέιμς και τον Τζόκοβιτς με τον Κόμπι Μπράιαντ.

“Ο Λεμπρόν Τζέιμς του τένις; Σίγουρα ο Ναδάλ σε επίπεδο σωματικής ανάπτυξης ενώ και οι δύο ξεκίνησαν να ξεχωρίζουν από νεαρή ηλικία. “Θα σύγκρινα τον Φέντερερ με τον Μάικλ Τζόρνταν. Ο

Τζόκοβιτς μου θυμίζει τον Κόμπι Μπράιαντ για το πόσο ψύχραιμος παραμένει σε δύσκολες καταστάσεις” είπε χαρακτηριστικά ο Μπερετίνι στη La Stampa.

Την ίδια ώρα που ο 24χρονος Ιταλός στάζει μέλι για τους Big Three, πιστεύει ότι η νέα χρονιά θα είναι πιο ισορροπημένη και ότι η νέα γενιά έχει μειώσει την απόσταση από την παλιά φρουρά.

“Θα υπάρχει περισσότερη ισορροπία. Σίγουρα οι Τζόκοβιτς, Ναδάλ και Φέντερερ έχουν κάποια Grand Slam ακόμα, όμως οι υπόλοιποι πλησιάζουν. Ο Ντόμινικ Τιμ ήδη έδειξε τι μπορεί να κάνει με τον τίτλο στο US Open. Ο Μεντβέντεφ με εντυπωσίασε, όταν προπονηθήκαμε μαζί στο Λονδίνο. Θα μπορούσε να είναι ο επόμενος νικητής σε Grand Slam από τους υπόλοιπους. Πολλοί έχουν πλησιάσει” είπε.

Ο Μπερετίνι θα ανοίξει τη νέα χρονιά αγωνιζόμενος στο Antalya Open της Τουρκίας ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στη Μελβούρνη για το Australian Open, παίρνοντας μέρος στο ATP Cup μαζί με τον Φάμπιο Φονίνι.

The post Σπουδαία λόγια του Μπερετίνι για τους Big Three appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα