Κύργιος, Βαβρίνκα και Ντιμιτρόφ στο Murray River Open

11:20 7/1/2021 - Πηγή: Tennis24

Δύο τουρνουά της σειράς ATP 250, θα διεξαχθούν την αμέσως προηγούμενη εβδομάδα του Australian Open, παράλληλα με το ATP Cup, όλα στη Μελβούρνη.

Πρόκειται για τις διοργανώσεις Great Ocean Road Open και Murray River Open που

θα πραγματοποιηθούν 31 Ιανουαρίου με 6 Φεβρουαρίου στη Μελβούρνη και θα αποτελέσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας πολλών τενιστών ενόψει του Australian Open (08/02).

Στο τουρνουά με την επωνυμία Murray River Open, θα αγωνιστεί ο Νικ Κύργιος ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει μετά από περίπου έναν χρόνο εκτός διοργανώσεων, λόγω της πανδημίας. Τελευταίο τουρνουά του Ελληνοαυστραλού στο tour, ήταν το ATP 500 στο Ακαπούλκο τον Φεβρουάριο του 2020 όπου εγκατέλειψε στον 1ο γύρο με αντίπαλο τον Ούγκο Ουμπέρ.

Έκτοτε, προτίμησε να επιστρέψει στην Αυστραλία και να ξεκινήσει τη δική του μάχη κατά της πανδημίας, προτρέποντας όλους να κάτσουν στα σπίτια τους και κριτικάροντας όσους παίζουν σε τουρνουά επίδειξης, εν μέσω παγκόσμιο lockdown.

Ο Κύργιος που βρίσκεται στο Νο46 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν θα έχει θέση seeded στο τουρνουά καθώς θα πάρουν μέρος αρκετοί τενίστες με καλύτερη κατάταξη από τον 25χρονο όπως οι Βαβρίνκα, Ντιμιτρόφ, Αλιασίμ, Τσόριτς, Ρουντ, Φριτζ, Τσίλιτς και άλλοι.

Νταβίντ Γκοφάν, Κάρεν Κατσάνοφ και Γιάνικ Σίνερ είναι τα σημαντικότερα ονόματα στο Great Ocean Road Open που θα διεξαχθεί παράλληλα, επίσης στη Μελβούρνη.

Η Entry List των δύο τουρνουά

The post Κύργιος, Βαβρίνκα και Ντιμιτρόφ στο Murray River Open appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα